Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Διαμαρτυρία στο νοσοκομείο του Αγρινίου μετά την κηδεία του 18χρονου

φωτο αρχειου

      Αυθόρμητη παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο του Αγρινίου έγινε λίγο μετά την κηδεία του 18χρονου Σπύρου Μπάθα, στον Άγιο Αντώνιο Αγρινίου.
      Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλος του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή», που μάλιστα πριν μερικά χρόνια έχασε τον γιο της σε δυστύχημα με δίκυκλο στην εθνική οδό, μαζί με μια ομάδα νεαρών δικυκλιστών, αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία, μετεβησαν στο νοσοκομείο για διαμαρτυρία ενώ είχαν και συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Μιχάλη..............


    Να θυμίσουμε πως από την ημέρα που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό με τον 18χρονο, οι καταγγελίες και οι διαμαρτυρίες για το νοσοκομείο είναι συνεχείς και με ιδιαίτερη ένταση από μερίδα της τοπικής κοινωνίας, ενώ και οι συγγενείς του 18χρονου καταγγέλλουν γιατρούς, ότι δεν πρόσεξαν τον άτυχο νέο όσο θα έπρεπε.
       Με αφορμή την διαμαρτυρία και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε πανό του τοπικού Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή», δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση: «Το Σωματείο “∆ικαίωµα στη Ζωή” ανακοινώνει ότι ουδεµία απόφαση πάρθηκε µέσα από Συνέλευση του Σωµατείου για να πραγματοποιηθεί Παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκοµείο Αγρινίου. Για το λόγο αυτό το Σωµατείο δηλώνει ότι δεν έχει καµία σχέση µε την εν λόγω κινητοποίηση.»

http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορουν να χρηματοδοτησουν τα Νοσοκομεια της χωρας μας τωρα, εχουν ξεκινησει πιο σημαντικο εργο, την ανεγερση του τζαμιου στο Βοτανικο,1.000.000 ευρω χρηματοδοτηση. Ειναι πιο σημαντικο το που θα προσκυνουν οι αλοθρησκοι παρα οι θανατοι Ελληνων πολιτων εξ΄ αιτιας ελλειψεων στα Νοσοκομεια αυτης της χωρας, που την ξεπουλησαν ολοι τους.
    Ας ειναι το χωμα ελαφρυ για το παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο