Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ο αξονικός τομογράφος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας λειτουργεί κανονικά – Αξιόπιστος 100%

Κατόπιν του δημοσιεύματος της «Σ» την Τρίτη 21 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, με τίτλο «Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ» που αφορούσε τον τραυματισμό νεαρού ποδοσφαιριστή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπως κάνει γνωστό ο Διοικητής του νοσοκομείου Βησσαρίων Μίχας και προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρονται τα εξής:

«Ο αξονικός τομογράφος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας Λειτουργεί κανονικά. Ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Προξενιάς, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας, υπεβλήθη κανονικά σε αξονική τομογραφία στις 19-3-2017 και σε όλες εν γένει τις προβλεπόμενες εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, μεταφέρθηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για περαιτέρω περίθαλψη. Φυσικά υπάρχουν και τα αποτελέσματα – εξετάσεις της αξονικής τομογραφίας (CT ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ) καταχωρημένα στο βιβλίο που τηρείται στο Νοσοκομείο «ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ», με αύξοντα αριθμό 310 και ημερομηνία 19-3-2017.
Επιπλέον ο αξονικός τομογράφος είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ 100%, σε όλες τις λειτουργίες του, καθότι ουδέποτε έχει ζητηθεί από την εταιρεία SIEMENS που έχει την συντήρηση του αξονικού τομογράφου, η αντικατάστασή του. Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ο αξονικός τομογράφος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ 100% και όλοι οι Ιατροί που χρησιμοποιούν αυτόν τηρούν κατά γράμμα τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) και τον όρκο του Ιπποκράτη».
Επιμέλεια: Νίκος Αγγελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο