Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Κατάστημα «gusto di Grecia» με εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα και με άρωμα Κατούνας στην καρδιά του Κολωνακίου!




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σταυρούλα Κρίθυμου

         Μέσα στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πινδάρου 16-20 στο Κολωνάκι, λειτουργεί ένα καλαίσθητο κατάστημα παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων, με την επωνυμία: «gusto di Grecia», ιδιοκτησίας του συμπατριώτη μας από την Κατούνα Θανάση Νίκου και των συνεταίρων του Αιτωλοακαρνάνων Θανάση Μαυρομμάτη και Παναγιώτη Πρέζα.
       Το κατάστημα «gusto di Grecia» γιόρτασε πρόσφατα τα 2 χρόνια λειτουργίας στην Αθήνα και «έσβησε» τα κεράκια του σε μια όμορφη χειμωνιάτικη βραδιά παρέα με φίλους στο χώρο του καταστήματος και οι προοπτικές του είναι εξόχως ενθαρρυντικές και ελπιδοφόρες......



      Το Gusto di Grecia στο Κολωνάκι είναι ένα κατάστημα delicatessen στο οποίο θα βρείτε εκλεκτά παραδοσιακά, βιολογικά ή όχι, προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Με εικόνα που θυμίζει σε παντοπωλείο, από εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε μοναδικά ελληνικά είδη τυριών (ασφαλώς, εδω θα βρείτε και την φημισμένη παραδοσιακή Ξηρομερίτικη ΦΕΤΑ ΝΙΚΟΥ, που παρασκευάζεται σε σύγχρονη τυροκομική μονάδα στην Κατούνα) και αλλαντικών, μέλι, αυγοτάραχο, ζυμαρικά, κρασί, ρακή κ.α. 
       Αυτό που θα σας εντυπωσιάσει δεν είναι άλλο από τις οικονομικές, ειδικά για την περιοχή όπου εντοπίζεται, τιμές. Αυτό επιτυγχάνεται από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες, καθώς οι ιδιοκτήτες γυρίζουν ανά την Ελλάδα, έρχονται σε επαφή με τους μικροπαραγωγούς, δοκιμάζουν τα προϊόντα τους και έπειτα τα φέρνουν στο μαγαζί τους.
















  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο