Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Εντυπωσίασε η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ: "Οδυσσεβάχ" στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου (ΦΩΤΟ: Γιάννης Γιαννακόπουλος)

      




 
 
        Η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ παρουσίασε χθες, με εξαιρετική επιτυχία, τη θεατρική παράσταση "Οδυσσεβάχ" της Ξένιας Καλογεροπούλου, στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

      Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Μοναστηρακίου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Βασιλικής Γεωμπρέ, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
       Μια καταπληκτική παράσταση με κύριους πρωταγωνιστές του μαθητές, οι οποίοι μάγεψαν το κοινό με την άριστη ερμηνεία των ρόλων τους. Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους δασκάλους τους....

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους........











































































































Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη Γιάννη Γιαννακόπουλο για το φωτογραφικό υλικό.

1 σχόλιο:

  1. Θέρμα συχγαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές από το Γυμνάσιο στο Μοναστηράκι για τη πολύ καλή θεατρική παράσταση τους στο Δημοτικό Θέατρο του Αγρινίου στο πλαίσιο του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου.

    Διασκεδάσαμε και γίναμε κοινωνοί των μηνυμάτων του θεατρικού έργου της Ξένιας Καλογεροπούλου <>.

    Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές τους.
    Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς τους.

    Νιώσαμε υπερήφανοι για τα παιδιά.

    Παιδιά σας εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη ζωή σας. Βάλτε στόχους στη ζωή σας και με σκληρή δουλειά ,υπομονή, επιμονή, θάρρος και αισιοδοξία θα δικαιωθείτε .

    Προτείνουμε το καλοκαίρι να παρουσιαστεί το έργο στο Μοναστηράκι, στη Βόνιτσα, στη Πάλαιρο και στη Κατούνα με την χορηγία του Δήμου .

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο