Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Εντονότατες οι αντιδράσεις για την υπολειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα!

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

   Μαθαίνουμε ότι εντονότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες και απλούς κατοίκους της περιοχής η είδηση για την υπολειτουργία από Δευτέρα (2 φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή) του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα.
      Ήδη τα σχετικά ενημερωτικά sms από την Τράπεζα, πρέπει να έχουν πάει σε πάρα πολλούς και πλέον η ανησυχία και η αναστάτωση είναι έκδηλη σε όλους.
     Μαθαίνουμε ότι από αύριο κιόλας ετοιμάζονται δυναμικές κινήσεις και παραστάσεις, με μπροστάρη σε αυτές των Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα.......



      Μιλήσαμε με επαγγελματίες οι οποίοι οργισμένοι μας έλεγαν: «Θα παραδώσουμε τα μηχανήματα ηλεκτρονικής πληρωμής στην Τράπεζα και θα μεταφέρουμε τα χρήματα μας σε άλλη Τράπεζα, αφού η εμπιστοσύνη, η αγάπη και η συνεργασία χρόνων που είχαμε αναπτύξει μαζί της, φαίνεται ότι πλέον είναι μόνο από την πλευρά μας».
          Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ψύχραιμες και συντονισμένες κινήσεις όλων (είναι πάρα πολλοί) και προπάντων επίσημη ενημέρωση για το πιο είναι το πλάνο της Τράπεζας.

-Θα μείνει εκεί στις δύο μέρες την εβδομάδα ή είναι προσωρινή απόφαση;
-Υπάρχουν σκέψεις οριστικού κλεισίματος;
-Την περίοδο του Καλοκαιριού πως θα λειτουργήσει;
-Με το ΑΤΜ τι θα γίνει;

http://mytikaspress.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα κάνει και θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα αφού δουλεύει μόνο την πρώτη του μήνα με τις συντάξεις. Η απειλές από τους επαγγελματίες ότι θα πάρουν τα χρήματα τους να τα πάνε σε άλλη τράπεζα το έχουν ήδη κάνει σε τράπεζες της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο