Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Hasta la mnimonia siempre e viva la Kouvaras bazaar!

       Ποιος Φιδέλ και ποιος Τσίπρας. Ποια στάση σώματος με το ένα πόδι πάνω στο άλλο και ποια Επανάσταση; Τι να μας πουν οι δανεισταί και η Αχτσιόγλου, το νέο μνημόνιο ή η ελάφρυνση χρέους με πρόγραμμα και μετά το ’18;
       Εδώ χρειάζεται άλλο πράγμα και δεν το λέει κανένας. Εδώ θέλει ένα σοκ κανονικό. Η Αποκεντρωμένη (;) Διοίκηση (;) που θα είχε καταργηθεί - το έχει πει και δημοτικός σύμβουλος πρόσφατα - πήρε λέει απόφαση να ΜΗΝ γίνει το παζάρι που γίνεται κάθε  χρόνο στον Κουβαρά! 
      Όλα κανονικά δηλαδή όπως και πέρυσι και πρόπερσι που πάλι είχε απαγορευτεί! Όπως το ζήτησε κι ο εμπορικός σύλλογος Αγρινίου που ήταν και οι πιο θιγόμενος και πήγε στην αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη, αφού πριν είχε πάει στην αθάνατη ελληνική διοίκηση το ζήτημα αν έπρεπε καν να γίνει ο διαγωνισμός που έκανε ο δήμος Ξηρομέρου με αντίτιμο 30 χιλιάρικα…....



        Και την πήρε την σοφή απόφαση η Αποκεντρωμένη(;) ότι δεν έπρεπε να γίνει το παζάρι. Μόνο που έγινε! Κανονικά και χωρίς το νόμο! Όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Προσέξτε: Με προχθεσινή ημερομηνία (!) αποφάσισε ότι ήταν άκυρη όλη η διαδικασία με το αντίτιμο των 30.000 ευρώ που έκανε ο δήμος Ξηρομέρου! Από την αρχή δηλαδή.

       Και μετά απορείτε γιατί δεν βγαίνουμε από τα μνημόνια. Τι φταίει; Ότι τα φάγαμε; Η πλουτοκρατία; Ότι δεν είμαστε λέφτερος λαός και…αθρώποι ανεξάρτητοι ας “ουμε; Όχι, φταίει ότι μια τέτοια απόφαση βγαίνει με ημερομηνία μετά τη διεξαγωγή του παζαριού και μας το ανακοινώνουν κιόλας! Έτσι γίνεται παντού, στα πάντα, σε όλες τις αποφάσεις πλην λίγων εξαιρέσεων που φαίνονται.
    Γι” αυτό λέμε, hasta la mnimonia para siempre e viva la Kouvaras bazaar! Του Αγρινίου το καμάρ”!

η συντακτική αποκεντρωμένη μονάδα
agriniopress.gr

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο