Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Οι πίνακες επιτυχόντων των έντεκα εργαζόμενων του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου».

Το  Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», εξέδωσε τους πίνακες επιτυχόντων των αριθ. ΣΟΧ 1/2016 και ΣΟΧ 2/2016 προκηρύξεων για την σύναψη έντεκα (11) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που αφορά τους τρεις Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.....

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Δείτε τους πίνακες επιτυχόντων εδώ και εδώ.
mytikaspress

6 σχόλια:

  1. Παλι το συγγενολοι εβαλαν μεσα,και εντελώς τυχαια κανενας δεν ψηφισε απαυτους τον σουλτανο γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΚΤΑΜΗΝΟ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ.ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΟΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΚΤΑΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα οκταμηνα της ντροπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιταχτε λιγο τα ονοματα,κάντε σύγκριση με το.ψηφοδελτιο του γαλουνη και θα δείτε ποιοι δουλευουν παλι.οι υπολοιποι έχουν λεφτα δεν.θελουν δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραγικοι και αυτοι που δέχονται για οκτω μηνες να τους χλευαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ....ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΚΑΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ....ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΣ Η ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗ....ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο