Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Επεισοδιακή βραδιά στο Δοκίμι με πρωταγωνιστές Ρομά

Επεισοδιακή ήταν η περασμένη νύχτα στο Δοκίμι του Αγρινίου. Πρωταγωνιστές τέσσερις νεαροί Ρομά οι οποίοι αρχικώς υπεδείχθησαν από 31χρονο πως ήταν οι δράστες σοβαρού επεισοδίου σε βάρος του μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα . Ο εν λόγω άνδρας ενημέρωσε τις αρχές πως οι νεαροί προκάλεσαν φθορές στο όχημα του, τον χτύπησαν του έσκισαν το μπουφάν και τον εξύβρισαν. Το περιστατικό έγινε στην πλατεία του Δοκιμίου και αφορμή φέρεται να ήταν μια κουβέντα που αντάλλαξαν σε μια προσπέραση στο δρόμο.....

Οι Ρομά επέβαιναν σε δύο οχήματα, το ένα αγροτικό και μετά το επεισόδιο αναζητήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές. Το ένα όχημα εντοπίστηκε άμεσα και σε αυτό επέβαιναν οι δύο Ρομά . Ωστόσο ο 22χρονος οδηγός αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο και επιτέθηκε χτυπώντας αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Τελικά συνελήφθη όπως και ο συνοδηγός ενώ όπως προέκυψε στερούταν άδεια οδήγησης και τελούσε υπό την επήρεια μέθης. Στο αστυνομικό τμήμα εν τέλει μετέβησαν και οι υπόλοιποι δύο Ρομά που επίσης συνελήφθησαν. Οι ηλικίες των νεαρών είναι 22,21 και 19 (οι δύο). Κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης ενώ ο 22χρονος και για αντίσταση και παραβάσεις ΚΟΚ. Σήμερα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.
H ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 22,21,21 και 19 ετών, διότι λίγη ώρα νωρίτερα επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο και ενεργώντας από κοινού, προκάλεσαν με τα άκρα τους σωματικές βλάβες σε ένα 31χρονο ημεδαπό, του έσκισαν το μπουφάν και τον εξύβρισαν. Σημειώνεται ότι, ο 22χρονος, αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του,  χτυπώντας τους με τα άκρα του, ενώ οδηγούσε  αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως και υπό την επήρεια μέθης.
agriniopress

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο