Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

"Τούνελ": Σόκαραν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του 20χρονου Δημήτρη Τσινιά απο το Αγρίνιο

     Χθες Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου νέα μαρτυρία ήρθε να εδραιώσει την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, για την υπόθεση του 20χρονου Δημήτρη Τσινιά. 
    Μια γυναίκα που κατέγραψε όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014, παραμέρισε το φόβο της, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στο «Τούνελ»…

       Η υπόθεση του 20χρονου Δημήτρη Τσινιά, είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές την περασμένη άνοιξη με τις πρώτες αποκαλύψεις ενός μάρτυρα, που πολλοί τότε αμφισβήτησαν…
     Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου νέα μαρτυρία ήρθε να εδραιώσει την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Μια γυναίκα που κατέγραψε όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014 , παραμέρισε το φόβο της, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στο «Τούνελ»…
Σόκαρε η νέα μαρτυρία για τη νύχτα του θανάτου...
Η μάρτυρας είδε με τα μάτια της την θανάσιμη επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος νέος.
      Όπως είπε στην εκπομπή, την ώρα που συνέβη το περιστατικό καθόταν σε σημείο όπου ήταν ορατή η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο του τούνελ της πόλης. Στην αρχή άκουσε διαδοχικά δύο έντονους θορύβους και κάποιον άνδρα να αποκαλεί έναν άλλο «μαλάκα».
      Η μάρτυρας σηκώθηκε όρθια από εκεί που καθόταν και είδε ένα σκούρου χρώματος αμάξι, τύπου τζιπ. Ήταν ακινητοποιημένο με τη μηχανή αναμμένη......



       Το αμάξι είχε χτυπήσει το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Της προκάλεσε εντύπωση το γεγονός, ότι ενώ φαινόταν πως ήταν κάποιος μέσα στο αμάξι, δεν κατέβηκε στο δρόμο για να βοηθήσει τον τραυματία.
    Μετά από λίγο, το τζιπ έφυγε από το σημείο χωρίς όμως να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
       Η μάρτυρας είπε στο «Τούνελ» πως όλο αυτό το διάστημα δεν έβρισκε το θάρρος να αποκαλύψει τα όσα είδε τη μοιραία νύχτα, από φόβο μην της κάνουν κακό. Τώρα τέθηκε στη διάθεση των Αρχών.

Η πρώτη μαρτυρία στο Τούνελ που έφερε την ανατροπή
     Στις αρχές της άνοιξης του 2016, το «Τούνελ» αποκάλυψε το καλά στημένο σκηνικό του τροχαίου που κάποιοι δημιούργησαν για να καλύψουν ένα προμελετημένο έγκλημα.
  Τότε η εκπομπή είχε εντοπίσει μάρτυρα που βοήθησε σημαντικά την οικογένεια του άτυχου Δημήτρη, που μέχρι σήμερα δίνει τον δικό της αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
     Ο μάρτυρας που βρισκόταν γύρω στις τρεις και μισή τα ξημερώματα κοντά στο σημείο, άκουσε τον ήχο της μηχανής του αλλά και ενός αυτοκινήτου να βγαίνουν μαζί από το τούνελ που βρίσκεται στην περιοχή.
     Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή, τη χτύπησε δυνατά με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί σε πολλά μέτρα απόσταση και ο Δημήτρης να βρει ακαριαίο θάνατο. Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως περίπου ένα τέταρτο πριν το συμβάν, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, ερευνούσαν στην περιοχή για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που είχε εμφανιστεί εκεί.
  Φαίνεται πως ο οδηγός είχε κρυφτεί κάπου κοντά και μόλις αντιλήφθηκε τη μηχανή να περνά μέσα από το τούνελ, την εμβόλισε.

Τι είχε πει το ίδιο το θύμα
    Μετά τις αποκαλύψεις της πρώτης εκπομπής, μια άλλη σημαντική μάρτυρας που γνώριζε πολύ καλά το θύμα, κατέθεσε στις Αρχές όλα όσα της εκμυστηρεύτηκε λίγο πριν χάσει τη ζωή του.
  Όπως φαίνεται ο Δημήτρης είχε δεχθεί επίθεση από μια ομάδα "σκληρών", που εκμεταλλεύονταν φίλη του που ο ίδιος προσπάθησε να βοηθήσει και να προστατέψει. Μάλιστα επειδή κινδύνεψε η ζωή του από αυτήν την άγρια επίθεση και σώθηκε, χάραξε την ημερομηνία με τατουάζ στο χέρι του, ως σημαντική.
    Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, δικαστικός πραγματογνώμονας Βασίλης Κλουτσινιώτης, απέδειξε με την έρευνα του την εμπλοκή άλλου οχήματος, που εμβόλισε τη μηχανή και την τίναξε με δύναμη σε μεγάλη απόσταση.
    Ο δικηγόρος της οικογένειας Χρήστος Ανδριάς που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, ανέφερε πως μετά τις αποκαλύψεις του "Τούνελ" και τη μήνυση που κατέθεσαν για ανθρωποκτονία, η Εισαγγελία αποδέχτηκε την εμπλοκή άλλου οχήματος και οι έρευνες πλέον κινούνται σε άλλη κατεύθυνση.
    Ο πατέρας του θύματος Τάκης Τσινιάς, ευχαρίστησε την Αγγελική Νικολούλη για την πολύτιμη συμβολή της εκπομπής που βοήθησε να ανοίξουν τα στόματα και να οδηγηθούν πλέον οι έρευνες των Αρχών στην αποκάλυψη της αλήθειας, για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού του.

Δείτε περισσότερα για την υπόθεση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο