Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Πυρά κατά Τσίπρα για την επιλογή Πολύδωρα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ανοιχτή Επιστολή Ν0 2

Προς
Τον Πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας  κύριο Αλέξη  Τσίπρα

Κύριε Τσίπρα
   Οι πάντες σε αυτή την Χώρα γνωρίζουν, ότι οι σπουδές σας είναι μετριότατες.!!!
   Και  εκείνοι οι οποίοι τυχαίνει να είναι  ανεπαρκείς ως Επιστήμονες, πρέπει να ξέρουν, όταν τύχει να ασκούν Πολιτική, ότι όταν κάνουν κάποιο λάθος,εκτός από πιο έντιμο, είναι και πιο ωφέλιμο  για τους ίδιους ,να βγουν και να αναγνωρίσουν το λάθος τους ζητώντας ειλικρινά συγνώμη.!!!
   Και αναφέρομαι στον Νόμο <<Παππά>>, ο οποίος κρίθηκε Αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Ο κύριος Παππάς, που επίσης δεν διαθέτει και αυτός κανένα σπουδαίο Βιογραφικό, δεν είναι βλάξ. Είναι όμως Πανούργος.
Πλάτων: Πᾶσά τε ἐπιστήμη χωριζομένη δικαιοσύνης καὶ τῆς ἄλλης ἀρετῆς πανουργία, οὐ σοφία φαίνεται.!!!......

   
     Και όλες του οι ενέργειες χαρακτηρίζονται από Πανουργία, προκειμένου να διατηρηθείτε στις καρέκλες σας στην εξουσία. Αυτά τα περί καταπολέμησης της άνομης Λειτουργίας των Τηλεοπτικών Καναλιών είναι τρίχες κατσαρές.!!! Οι καρέκλες είναι το ψητό.!!!
     Εσείς δεν μιλούσατε για το Ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς στην καταπολέμηση του Παλαιοκομματισμού σε  θέματα αξιοκρατίας και Κοινωνικής Δικαιοσύνης;;;;;
    Αντί να αποσύρετε ον Αντισυνταγματικό Νόμο <<Παππά>> και να τον παραπέμψετε στην επόμενη Βουλή, που θα προκύψει μετά από Εκλογές, αφού προηγουμένως παραιτηθείτε, φθάσατε στον κατάπτυστο κατήφορο, να προτείνετε τον Πολύδωρα για Πρόεδρο του ΕΣΡ .
Ποιόν;;;; Τον Πολύδωρα.!!!!

    Ο οποίος, ως μίας  ημέρας Πρόεδρος της Βουλής, φρόντισε να διορίσει την κορούλα του στην Βουλή. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Παπαδόπουλος για την Δέσποινα.!!!!
     Καλά κύριε Τσίπρα τόσο χαμηλά πέσατε, να λερώσετε  το στόμα σας με την λέξη Πολύδωρας. Μέχρι και κάποιοι δικοί σας, σας την έπεσαν (θα έπρεπε να ήσαν πολλοί περισσότεροι).
   Έτσι σας  συμβούλεψε ο Πανούργος (όπως τον χαρακτήρισε και ο Αλαβάνος) <<Παππάς σας>>.!!!
  Πιστεύατε ότι έτσι, θα στριμώχνατε την Νέα Δημοκρατία;;;;!!!
Μαύρη κούνια που σας κούναγε.!!!

     Αυτές οι ψευτομαγκιές σας: Εγώ κερδίζω τις εκλογές και ας χάνω στις δημοσκοπήσεις δεν έχουν πέραση πλέον. Περί Δειλίας πρόκειται,όπως λέει πάλι ο Πλάτων.!!!!
   Οὔτε γὰρ πλοῦτος κάλλος φέρει τῷ κεκτημένῳ μετ' ἀνανδρίας  ἄλλῳ γὰρ ὁ τοιοῦτος πλουτεῖ καὶ οὐχ ἑαυτῷοὔτε σώματος κάλλος καὶ ἰσχὺς δειλῷ καὶ κακῷ συνοικοῦντα πρέποντα φαίνεται ἀλλ' ἀπρεπῆ, καὶ ἐπιφανέστερον ποιεῖ τὸν ἔχοντα καὶ ἐκφαίνει τὴν δειλίαν.!!!!
(Αυτό θα σας το εξηγήσει αυτό το Αστέρι σας ο Καρανίκας)!!!

Δεν σας εμπιστεύεται κανένας πλέον.!!!
    Εάν σας έχει μείνει ίχνος αυτοσεβασμού, αφήστε τις κουτοπονηριές με τα ΕΣΡ και κάτι τέτοια και πηγαίνετε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υποβάλλετε άμεσα  την παραίτηση σας. Όσο  αργείτε έστω και μια ημέρα, το μόνο που θα καταφέρετε  εκτός από το να καταστρέψετε τελείως την Χώρα, θα είναι να υποστείτε τον πλήρη  εξευτελισμό και την διαπόμπευση.!!!!
      Εγώ πάντως δεν περιμένω, να μου διορίσετε τα παιδιά μου εσείς κύριε Τσίπρα  ή ο μετρ του είδους Πολύδωρας.

Κύριε Τσίπρα.
Ως πρώην Αριστερός θα έχετε ακούσει, πως χαρακτηρίζει ο Λαός τους Πολιτικούς, που εάν τους δοθεί η ευκαιρία  έστω και για μια ημέρα  να βολέψουν τα παιδιά τους, διορίζοντας τα στην Βουλή των  Ελλήνων.
Ρεμάλια τους χαρακτηρίζει ο Λαός κύριε Τσίπρα.!!!(Ο μόνος που δεν το έχει ακούσει,είναι εκείνο το άλλο Ρεμάλι ο κολλητός σας Λαζόπουλος).!!!
Για επαναλάβετε την πρόταση σας για τον Πρόεδρο του ΕΣΡ, μήπως και δεν την Αντιλήφθηκα καλά ;;;;
Πολύδωρας.!!!
Να τον Χαίρεστε.!!!!
Καλή σας νύχτα κύριε Τσίπρα.
Αυτή την ανάρτηση την χρωστάω στους 400.000 Επιστήμονες με Λαμπρά Βιογραφικά, μεταξύ των οποίων και γιος μου, που φύγανε και διαπρέπουν στο εξωτερικό  και δεν πήγαν να φυλήσουν τα…… κάποιων Πολυδωραίων.!!!

Αστακός 31/10/2016

Dr.Παναγιώτης Στάικος
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

14 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΟ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΑΞΕ 750 ΕΥΡΩ ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΙΛΑΜΑ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 62% ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ
    ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΨΥΦΙΣΑΝ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΧΜΟΛΑΦΑΖΑΝΗ
    ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΑΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ
    Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΡΩΣΟΥΝ.
    ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΣΤΟ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΨΑΘΙΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι θέμα προσώπων. Οι εν Ελλάδι κρατούντες της ελληνικής οικονομίας στηρίζουν την δυναμή τους στα κανάλια και την συναλλαγή με την πολιτική εξουσία. Οι αυτοκινητόδρομοι, οι ΧΥΤΥ και πολλά άλλα έργα πάνε στους συνήθεις εργολάβους.
    Πρέπει να είστε σχετικά αφελής για να μην διαπιστώσετε πόση δύναμη δίνουν τα κανάλια.

    Ο νόμος (με τις προυποθέσεις για άδεια και για λειτουργία) έβαζε σε θέση ισχυρου το κράτος και την πολιτεία. Όπως θα έπρεπε να είναι. Ετσι βρέθηκαν πλούσιοι άνθρωποι να περνούν ώρες ατελείωτες για να πάρουν την άδεια.

    Το κακό για τον τόπο είναι ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συμμάχησαν απόλυτα με τους καναλάρχες για να μην περάσει ο νόμος. Είναι γνωστό ότι εξαρχής ήταν αρνητικοι στην συκγρότηση του ΕΣΡ. Για να μπορεί το ΣΤΕ να σταματήσει τον νόμο. Απλά πράγματα.

    Όσο για το ΕΣΡ, θυμάστε εσείς ποιοί ήταν μέλη του; Δεν νομίζω. Και τι έκανε το ΕΣΡ;

    Εβγαζε πρόστιμά στον Μπομπ Σφουγγαράκι "για πορνογραφία και τάση στον τιουτισμό". Απο την άλλη όλες οι σειρές με αίμα και σπέρμα κυριαρχούν τα απογεύματα...

    Αλλωστέ η λήξη της λειτουργίας του έδεινε την δυνατότητα στα ΜΜΕ να μην το υπακούουν αφού με μια απλή προσφυγή στα δικαστήρια το πρόστιμό διεγραφόταν.

    Λυπάμε πραγματικά διότι πολιτικές δυνάμεις (κατα επιφαση φιλελεύθερες) συμμαχούν με οικονομικά κατεστημένα ολιγοπωλείου. Τα οποία οπώς θα ξέρετε οδηγούν σε κοινωνικές ανισότητες και οικονομική υφεση.
    Να είστε σίγουρός ότι εκεί οφείλεται (στα ολιγοπώλεια) ο ξενιτεμός τοσων νέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι βγαζεις ρε ξηρομερο ολες τις γκρανκασες στην επικαιροτητα,ο τυπος στηριζε νδ πασοκ κ.μας ζητα το λογο...ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΗ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες μας λοιπον μεγαλε γκουρου,πες μας ηγετη της ανάπτυξης του αστακου,γητευτη του τουρισμου,πες μας τιτανοτερεστιε σταικε εσυ που εφτιαξες βιολογικο και σφαγεια,πες μας τι προτείνεις; Κουλη;φωφη;εχεις περασει αποπαντου...τα προηγουμενα χρόνια ειδανε τηβ καταντια μας,ζητα συγνωμη λοιπον απο τους νεους πιασε μια ακρουλα και μην ασχολεισαι με την πολιτικη.αιντε να πουμε καθε δεκα μερες αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν γιατρός κύριε Σταικο είστε άριστος. Απο πολιτική όμως δεν έχετε κάποια σταθερότητα. Πηγαίνετε όπου φυσάει ο άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραληρηματικό λιβελογράφημα με .... ντοκτορά. Γιατρέ σε βλέπω στο Μαξίμου με... καραμπίνα. Ψυχραιμία. Με τα δικά σου κριτήρια θα πρέπει να θεωρηθεί ανεπαρκής ο Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος και σπουδαίοι πολιτικοί ηγέτες όπως: Παπαναστασίου, Πλαστήρας, Καραμανλής κ.α, που στερούνταν βαρύγδουπων τίτλων σπουδών!!. Όταν το 1978 πρότειναν στον Καραμανλή ως Γενικό Γραμματέα Υπουργείου, κάτοχο δύο μεταπτυχιακών τίτλων και γνώστη πέντε ξένων γλωσσών (ήταν ομογενής εξ' Αιγύπτου) ο έμπειρος πολιτικός τον απέρριψε λέγοντας: Θα λέει τις ίδιες βλακείες σε πέντε γλώσσες. Έτυχε να τον ξέρει. Φυσικά και δεν υποτιμώ την αξία των σπουδών. Όμως τις γνώσεις μπορείς και να τις πάρεις, από τους ειδικούς που τις έχουν. Τα ταλέντα και οι ικανότητες δεν αγοράζονται ούτε μεταβιβάζονται. Τα έχεις ή δεν τα έχεις. Και είναι αυτά που κυρίως καθορίζουν το βαθμό επιτυχίας σε αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις, ιδίως στην πολιτική. Αλλιώς θα έπρεπε ο Πρωθυπουργός να μην εκλέγεται αλλά να διορίζεται ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών!! Ο αείμνηστος Π. Κανελλόπουλος, ο λαμπρός αυτός πνευματικός άνθρωπος, έλεγε: Οι άριστοι φοιτητές μου δεν ήταν και αυτοί που πέτυχαν στην πολιτική. Και αυτό, καλέ μου γιατρέ, επιβεβαιώνεται και στη δική σου περίπτωση. Με πολύ εκτίμηση στο Γιατρό Παναγιώτη Στάικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συριζα και πάλι συριζα.
    ποτέ πίσω στα λαμογια της διαπλοκής και τους προδότες.
    Μαύρο στους καρεκλοκενταυρους που ρημαξαν τον τόπο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τυπικό δείγμα αρχοντοχωριάτικης "εμβρθιθούς" διανόησης, καθαρολογίας και ηθικολογίας. το διαδικτιακό καφενείο χωράει τα πάντα άλλωστε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως φοιτητης ΔΕΞΙΟΣ.αργοτερα φανατικος ΠΑΣΟΚΟΣ στην πορεια φιλο ΚΚΕ μετα ΣΥΡΙΖΑ αργοτερα ΠΟΤΑΜΙ και τωρα αυτοκλητος κατα φαντασια συνομηλητης του προθυπουργου.Πολυ καλα κανεις ΞΗΡΟΜΕΡΟ neews και τα αναρτας για να μαθαινουμε ποιους ειχαμε καποτε Δημαρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS
    Σας ευχαριστώ πολύ για την Δημοσίευση αυτών των (5) ανόητων-ανώνυμων σχόλιων .!!
    Μα εγώ ότι έγραψα δεν το έγραψα γι’ αυτούς τους βλάκες , αλλά όπως έγραφα επί λέξει:
    Αυτή την ανάρτηση την χρωστάω στους 400.000 Επιστήμονες με λαμπρά βιογραφικά, μεταξύ των οποίων και γιος μου , που φύγανε και διαπρέπουν στο εξωτερικό και δεν πήγαν να φυλήσουν τα @@@@δια κάποιων Πολυδωραίων .!!!
    Γράφει ένας βλάξ:
    Με τα δικά σου κριτήρια θα πρέπει να θεωρηθεί ανεπαρκής ο Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος και σπουδαίοι πολιτικοί ηγέτες όπως: Παπαναστασίου, Πλαστήρας, Καραμανλής κ.α, που στερούνταν βαρύγδουπων τίτλων σπουδών!!
    Θα πρέπει να καταλάβει αυτό το νούμερο, αυτό που λέει ο Λαός μας: Άλλο μόλος ,άλλο Βόλος και άλλο κώλος .!!!
    Όποιος συγκρίνει τους γίγαντες της Πολιτικής και του Έθνους , με τα Περιττώματα της Πολιτικής: Καρανίκα, Πολύδωρα, Παππα,Τσίπρα κλπ , δεν είναι τίποτα άλλο και ο ίδιος από Περιττώματα και μάλιστα σκύλου.!!!
    Όσο για εκείνον τον ανώνυμο Ψυχοπαθή , που με καλεί να ζητήσω συγνώμη και από τους Νέους ,ας ανοίξει τα στραβά του, να δει το Λύκειο με την Θαυμαστή Δημοτική Βιβλιοθήκη , την αίθουσα του πνευματικού κέντρου , όπου τα παιδιά ανεβάζουν υπέροχες θεατρικές παραστάσεις , τα ανοιχτά αθλητικά κέντρα ,τα κλειστά γυμναστήρια και μετά να πιάσει αυτό το σκατό στο στόμα του ,τους Νέους και εμένα .
    Εάν ήταν φυσιολογικός άνθρωπος και τον έχουν κουράσει , όσα γράφω δεν θα άνοιγε την σελίδα για να δει τι γράφω .
    Είναι όμως βαριά άρρωστος και καλά θα έκανε, να πήγαινε σε κανέναν ψυχίατρο να έπαιρνε κανένα Largactil μαζί με υπόλοιπο γερό κοκτέιλ .!!!!
    Εγώ εδώ θα είμαι και θα παρεμβαίνω , όταν εγώ πιστεύω, ότι έχω να πω κάτι .
    Όσο για τους νέους , έλα σε 2,5 χρόνια να τους ζητήσουμε την έγκριση τους και να δούμε ποιόν εμπιστεύονται ; Τον Στάικο ή κάτι σκατά σαν και σένα .
    Εάν εσείς ρε μάγκες έχετε σαν πρότυπα τον Καρανίκα, τον Πολύδωρα , τον Παππά και τον Τσίπρα να τους χαίρεστε .
    Κάντε λίγη υπομονή και όταν θα τους περάσει και η Χρυσή Αυγή και δεν θα καταδέχονται να τους φτύσουν ,ακόμη και αυτοί που τους είχαν στηρίξει με πάθος, τα ξαναλέμε .!!!
    Καλή σας νύχτα Νούμερα και περαστικά σας.
    Παναγιώτης Στάικος









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κος Στάικος αφού πέρασε από ΠαΣοΚ, φλερτάρισε με ΚΚΕ, έκανε μια στάση στο Ποτάμι, τώρα τραβάει λαχανιάζοντας για τη Ν.Δ. Του Μητσοτάκη. Κάνει καταστροφικό, μέχρι παραληρήματος, παιγνίδι σε βάρος του Τσίπρα. Ξεχνάει, υποκριτικά, εκείνους που χρεοκόπησαν τη χώρα. Για τα εκατομμύρια των θαλασσοδανείων των καναλαρχών και των κομμάτων μούγκα. Για τις μίζες της Ζίμενς και τον Χριστοφοράκο δεν ξέρει τίποτε. Εκείνο που ξέρει και το λέει κραυγάζοντας είναι ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας. Άντε παράτα μας ρε Παναγιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κος Στάικος αντί να απαντήσει στην ουσία των σχολίων, εκτροχιάστηκε και πάλι σε παραληρηματικές χυδαιολογίες και ύβρεις χαμαιτυπείου. Με νέο στόχο εκείνους που τολμούν να διαφωνούν με τη μεγαλοφυή αρχοντιά του. Κε τέως Δήμαρχε, αφού και οι, κατά τον χαρακτηρισμό σου, βλάκες σε έχουν πάρει χαμπάρι σκέψου πόσο περισσότερο ισχύει αυτό για τους ευφυείς στους οποίους, όπως λες, απευθύνεσαι. Σύνελθε. Πλησιάζεις τον πάτο της ανυποληψίας. Με εκτίμηση στο γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Στάικο αφιερώνεις, λες, το δημοσίευμά σου στους 40.000 λαμπρούς επιστήμονες που έφυγαν από τη χώρα μας. Όμως αν τους το έστελνες θα σου το επέστρεφαν. Και όχι μόνο γιατί είναι λίβελος. Αλλά, κυρίως, γιατί γνωρίζουν τους μεγάλους υπεύθυνους για τη χρεοκοπία της χώρας και τον συνακόλουθο ξενιτεμό τους. Και τους οποίους εσύ δείχνεις να έχεις ξεπλύνει, υποθέτω με πλυντήριο Ζίμενς. Και πυροβολείς σαν μανιακός τον Τσίπρα. Ξεκόλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν περίμενα ποτέ, να μιλάει σε αυτή την γλώσσα, ο κύριος Σταικος. Ένας λαμπρός επιστήμονας δεν μπορεί να λέει τέτοια λόγια. Δυστυχώς έχουμε ξεφύγει όλοι από τα όρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο