Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΝΙΤΣΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 17ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)

 





        Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, τον 17o Ημιμαραθώνιο «Άκτιο Δρόμο», στη Βόνιτσα. 
      Οι καιρικές συνθήκες, η εκπληκτική διαδρομή και όλο το οργανωτικό δυναμικό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να στεφθεί η διοργάνωση με επιτυχία. 
      Στους άνδρες πρώτος έκοψε το νήμα του ημιμαραθωνίου ο Γεώργιος Τσιγερίδης, δεύτερος ο Νικόλαος Σκουτέρης και τρίτος ο Ευάγγελος Γκίκας. 
   Δόθηκε ειδική διάκριση στους τερματίσαντες αθλητές – Δημότες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, ανεξαρτήτου ηλικίας: Πρώτος τερμάτισε ο Φώτης Σαρακιώτης, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Βερύκιος και τρίτος ο Παναγιώτης Κούτσικος. (Θα ακολουθήσουν αναλυτικά τις προσεχείς μέρες τα ονόματα και οι χρόνοι όλων των νικητών-νικητριών).
       Τιμή στη μνήμη του Αντιδημάρχου Νικολάου Τσακάλη. Μετά το τέλος του ημιμαραθωνίου απενεμήθη από τον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη τιμητική πλακέτα προς τον εκλιπόντα Αντιδήμαρχο Νικόλαο Τσακάλη για το σύνολο της προσφοράς του και την παρέλαβαν τα παιδιά του.
      Στην εκδήλωση παρέστη και ο χάλκινος παραολυμπιονίκης Δημήτρης Μπακοχρήστος ο οποίος βράβευσε τους νικητές των αγώνων........



























































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο