Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: Λάμες με το ΚΤΕΛ για να δραπετεύσει έμπορος ναρκωτικών!


     Μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό της, πολύ πρόσφατα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας καθώς κατάφερε να αποσοβήσει-σύμφωνα με όλα τα στοιχεία-απόδραση που θα γινόταν με κινηματογραφικό τρόπο από τα κρατητήριά της....


     Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έκαναν οι άνδρες της Διεύθυνσης σε πακέτο που ήρθε με το ΚΤΕΛ(!) για κρατούμενο, που βρίσκεται προφυλακισμένος για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών, βρήκαν ανάμεσα σε είδη ρουχισμού έξι μεγάλες λάμες από αλυσοπρίονο που θα χρησιμοποιούνταν για να κοπούν τα κάγκελα της φυλακής! 
     Υπήρξαν υπόνοιες για άλλους είδους έγκλημα που ίσως να επιχειρούσε αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr κάτι τέτοιο δεν ισχύει και επικρατεί το σενάριο της προσπάθειας για απόδραση.
     Ο κρατούμενος είναι ένας από τους δύο που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τη μεταφορά 180 κιλών ναρκωτικών, οι οποίοι πιάστηκαν από έλεγχο της Τροχαίας της Αμφιλοχίας. Όπως είναι φυσικό συνελήφθη εκ νέου και θα του αποδοθούν σοβαρές κατηγορίες για απόπειρα απόδρασης και όχι μόνο.
        Οι έλεγχοι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συνεχείς αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για επιτυχία καθώς ένας έμπορος ναρκωτικών δεν θα κυκλοφορήσει τελικά ελεύθερος ανάμεσά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο