Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μύτικας: "Σπόντες για... παρόντες και... απόντες"


    Τις τελευταίες μέρες παίζεται στο Δήμο Ξηρομέρου ένα «ιχθυοκαλλιεργητικό» σήριαλ με θέμα την άδεια επέκτασης της εταιρείας ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΕ. Η εταιρεία ζητά επέκταση 10 στρεμμάτων στις δραστηριότητές της, και μετά την παρέλευση 3 μηνών από την ημερομηνία υποβολής του σχετικού αιτήματός της...


     ....εφόσον αυτό δεν συζητηθεί, λαμβάνει αυτοδίκαια την άδεια.  
         Ως εκ τούτου, καθυστερήσεις οφειλόμενες σε έλλειψη απαρτίας λόγω απουσίας των αιρετών από τις συνεδριάσεις, καθίστανται τουλάχιστον ύποπτες καθότι παραπέμπουν το νου μας σε ηθελημένη κωλυσιεργία.
      Πληροφορίες θέλουν εκπροσώπους του Δήμου να συναντώνται πρόσφατα με εκπρόσωπο της εταιρείας ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΕ.
       Παρακαλούνται οι αρμόδιοι να πάρουν θέση επί του θέματος και να απαντήσουν στην κοινή γνώμη, αν πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις αυτές και τι συζητήθηκε κατά τη διάρκειά τους, ειδάλλως –αν μπορούν- ας τις διαψεύσουν.
      Παρακαλούνται, επίσης, τα μέλη της Επιτροπής «Ποιότητα Ζωής» του Δήμου Ξηρομέρου που δεν προσήλθαν σήμερα Τετάρτη 14.9.11 στην προγραμματισμένη συνεδρίαση όπου θα συζητούνταν το συγκεκριμένο θέμα, να μας απαντήσουν ΓΙΑΤΙ;

      Κάθε καθυστέρηση και κωλυσιεργία σε ζητήματα που υποκρύπτουν ενδεχόμενη περιβαλλοντική υποβάθμιση κοστίζουν στην περιοχή και στους κατοίκους της. 
     Να υπενθυμίσω στους αιρετούς, σε περίπτωση που πέρασε καιρός από την εκλογή τους και τους διαφεύγει, ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να υπηρετούν ακριβώς αυτό: το συμφέρον της περιοχής και των κατοίκων της.

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο