Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκος Καραπάνος: «Σταματημό δεν έχει η κοροϊδία των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους»

Και τυπικά η κατάργηση των Δ.Ο.Υ. σε Ναύπακτο, Αμφιλοχία, Αστακό και Βόνιτσα;



  «Σταματημό δεν έχει η κοροϊδία των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους» τονίζει σε δήλωσή του ο πολιτευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος με αφορμή πληροφορίες περί ύπαρξης εγκυκλίου από το Υπουργείο Οικονομικών για τις περιοχές ευθύνης των Δ.Ο.Υ. στην Αιτωλοακαρνανία και συνεχίζει...


       «Ύστερα από ένα γαϊτανάκι διαρροών στον τύπο σχετικά με το ποιες Δ.Ο.Υ. θα διατηρηθούν, ποιες θα αναβαθμιστούν, ποιες θα καταργηθούν έρχεται σήμερα η ηγεσία του υπουργείου να καταργήσει όλες τις Δ.Ο.Υ. της Αιτωλοακαρνανίας πλην αυτών του Αγρινίου και του Μεσολογγίου και ταυτόχρονα εμμέσως πλην σαφώς να υποβαθμίσει σημαντικά αυτή του Μεσολογγίου.
         Κι αυτό διότι έστω κι αν δεχτούμε επιβεβλημένη λόγω μνημονίου την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. – κάτι που φυσικά δεν ισχύει και δεν έπρεπε να γίνει – σύμφωνα με την εν λόγω εγκύκλιο οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη Δ.Ο.Υ. Βόνιτσας θα εξυπηρετούνται από αυτή της Λευκάδας, της Αμφιλοχίας και του Αστακού από του Αγρινίου και της Ναυπάκτου από Δ.Ο.Υ. της Πάτρας!!!
           Είναι προφανές ότι αυτοί οι σχεδιασμοί εκπορεύονται από μικροπολιτικά τοπικά συμφέροντα που για χρόνια λειτουργούν ως τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας και κυρίως συνεπάγονται μια απίστευτη ταλαιπωρία για τους φορολογούμενους των περιοχών αυτών.
       Πρέπει άμεσα οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του νομού να πάρουν θέση για το ζήτημα καθώς για ακόμη μια φορά επέλεξαν και γι’ αυτό το ζήτημα να επιλέξουν “χάιδεμα αυτιών” … με την ευχή η πληροφορία αυτή να αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο του σήριαλ αυτού…» καταλήγει στη δήλωσή του, ο Νίκος Καραπάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο