Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση Ανδρέα Μακρυπίδη με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου και Συνδικαλιστικούς Φορείς της περιοχής



   Πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα η προγραμματισμένη συνάντηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέα  Μακρυπίδη με  τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και Συνδικαλιστικούς Φορείς της περιοχής...


       Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου και είχε τη μορφή ενημερωτικής σύσκεψης, παρέστησαν εκτός των μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Ράπτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παναγιώτης Μπεσίνης, η Γενική Γραμματέας αυτού κα. Χάιδω Παπαζήση και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας κ. Χρήστος Κωστακόπουλος.
     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από επιθυμία του βουλευτή του Νομού ώστε να ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας στο Νομό αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, λόγω της γνωστής κατάστασης της οικονομίας.
Επίσης αντηλλάγησαν απόψεις και έγινε γενικότερη ενημέρωση για την κατεύθυνση που θα έχει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, όπου και αναπτύχθηκαν οι θέσεις των φορέων του Νομού.
 Ταυτόχρονα, δε, συζητήθηκαν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις από το πεδίο της οικονομίας ενώ ο κ. Μακρυπίδης εξέφρασε τις απόψεις του για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης της παραγωγικής διαδικασίας στην Αιτωλοακαρνανία.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο