Στη συνέχεια έφυγαν για τα Πηγάδια, χωριό που απέχει περί τα έξι χιλιόμετρα.
Πρώτα η γυναίκα και ύστερα ο 54χρονος που την ακολούθησε. Έξω από το σπίτι της προκλήθηκε νέος διαπληκτισμός, σύμφωνα με μαρτυρίες.
Ο δράστης ζήτησε από την 51χρονη «να περιμένει δύο λεπτά» να φέρει κάτι την ώρα που κατέβαζε τα ψώνια από το όχημα της. Έσπευσε στο σπίτι του και επέστρεψε με κυνηγετικό μονόκαννο όπλο.
Την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο δικό του κεφάλι δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Η μικρή κοινωνία σε σοκ
Ουδείς στα Πηγάδια μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που σκιάζει το χωριό. Τα «γιατί» είναι αναπάντητα και η αστυνομική έρευνα θα διαφωτίσει τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος.
Ο δράστης ήταν κτηνοτρόφος και εργαζόταν και ως τυροκόμος στο Περδικάκι. Η άτυχη 51χρονη ήταν μία γυναίκα που έκανε διάφορες δουλειές (όπως οδηγός ταξί) ήταν αγωνίστρια και ιδιαίτερα αγαπητή.
Στο χωριό παραμένει αστυνομική δύναμη και έσπευσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Ταξίαρχος Δημ. Γαλαζούλας. Περί τις 7 το απόγευμα οι σοροί παρελήφθησαν και θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για νεκροψία-νεκροτομή. Εκείνη την ώρα αποχώρησαν και οι περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, αφού είχαν ολοκληρώσει την λήψη καταθέσεων, στοιχείων κλπ. Στο σημείο του φόνου, την μικρή πλατεία του χωριού, ακριβώς έξω από την οικία του θύματος, απέμειναν λιγοστοί συγγενείς και γείτονες που προχώρησαν στον καθαρισμό του χώρου του φονικού – αυτοκτονίας.
Η τελευταία ανάρτηση του δράστη
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία ανάρτηση του δράστη λίγη ώρα πριν προβεί στο μοιραίο και αφαιρέσει τη ζωή της κουμπάρας του, μητέρας τριών παιδιών.
O 54χρονος ανέβασε κοινοποίησε ένα τραγούδι της Γιώτας Γρίβα με τίτλο «Γιατί θες να φύγεις-αμαρτωλά τα μάτια σου».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο