Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Βόνιτσα: Παραμυθένιος γάμος πάνω στο νησάκι με μουσική από βιολίστριες για το Γιώργο και τη Χαρά!

   


  Παραμυθένιος γάμος για τον Αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας,  Γιώργο Τσόγκα και τη Χαρά Κουρκούτα. Σε ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο μέρος παντρεύτηκε το ζευγάρι κάνοντας μία τελετή- υπερπαραγωγή για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος και η Χαρά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο νησάκι της Κουκουμίτσας στη Βόνιτσα μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Το μέρος στολισμένο με δεκάδες λευκά λουλούδια με την εντυπωσιακή αψίδα από άνθη και φόντο το ηλιοβασίλεμα στον Αμβρακικό. Από την τελετή δεν θα μπορούσε να λείπει και η ζωντανή μουσική, δύο κορίτσια με τα βιολιά τους ερμήνευσαν κλασικά έργα.

Στο μυστήριο του γάμου, εκτός από του εκατοντάδες καλεσμένους που παρευρέθηκαν, την ευλογία τους έδωσαν αρκετοί ιερείς της περιοχής και κυρίως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός που εκτός από τις δικές του ευχές, μετέφερε στο ζευγάρι και τις ευχές από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο που επισκεπτόταν τις ημέρες αυτές την Ηλεία. Κουμπάρος ο κ. Γιώργος Κρεμλής και η Ζωή Στάινερ, μεταξύ των επίσημων καλεσμένων η πρόεδρος της «Φλόγας» κ. Τρυφωνίδη και ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης κ. Καμπέρης.

Στην μεγαλειώδη δεξίωση που ακολούθησε στο «Κτήμα Παλούκι», την διασκέδαση ανέλαβαν οι μουσικοί : Χάρης Βαρθακούρης , Έλενα Παναγιώτου, Σπύρος Σιώλος, Ξένια Βέρα.

Όπως ήταν φυσικό η υπέροχη αυτή βραδιά κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες!

e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο