Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ο Παναγιώτης Νάκας στο συνδυασμό του Σπύρου Σκιαδαρέση


Ο Παναγιώτης Νάκας γνωστός και ως "Τόμπρας" κατάγεται από την Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανιας. Έχει μεγαλώσει και έχει ζήσει στο Αγρίνιο. Ειναι 60 ετών, παντρεμένος με την Παρασκευή Αμπλιανίτη (καθηγήτρια Αγγλικών Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίου) και έχει δύο παιδιά......

Είναι συνταξιούχος υπάλληλος Ο.Τ.Ε. και ιδιοκτήτης γνωστών επιχειρήσεων εστίασης στο Αγρίνιο (Ψηστήρι, Ice Crepe).

Λάτρης του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου έχει τελέσει σαν αντιπρόεδρος του Παναγρινιακου (Γ Εθνική κατηγορία) για 2 χρόνια, πρόεδρος της Ένωσης Αγίου Δημητρίου και πρόεδρος στην Φλόγα Παλαιομάνινας. 

Όντας άνθρωπος "ανήσυχος", δραστήριος και δυναμικός η κοινωνική και πολιτιστική του προσφορά στο Αγρίνιο αλλά και όχι μόνο είναι τεράστια. Υπήρξε πρόεδρος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου για 5 χρόνια, του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου για 3 χρόνια και του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου για 3 χρόνια.

Επίσης έχει δώσει δυνατό παρών στον αθλητισμό αναλαμβάνοντας την ερασιτεχνική γυναικεία ομάδα handball του Παναιτωλικου οδηγώντας την στην Α1 κατηγορία.

Έχει τελέσει ως αντιπρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης εργαζομένων Ο.Τ.Ε Ελλάδος για 9 χρόνια, εκπροσωπώντας την πόλη του σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος σε εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα και συνέδρια, καθώς και πρόεδρος Πολιτιστικής Ένωσης εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Αγρινίου για μεγάλη διάρκεια χρόνων. Για 25 χρόνια ήταν στην συνέλευση αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ. Σαν πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης εργαζομένων Ο.Τ.Ε Αγρινίου η δράση του είναι πανελλαδικά διαδεδομένη και υπάρχουν πολλές αναφορές σε τοπικά site και εφημερίδες με το όνομα του όπως επίσης και στα εξαμηνιαία φυλλάδια ενημέρωσης της ΠΕΕ ΟΤΕ.

Άξιο αναφοράς είναι η επαναλαμβανόμενη εθελοντική προσφορά του στην ημέρα περιβάλλοντος με το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου στον καθαρισμό διαφόρων περιοχών όπως δασύλλιο Αγίου Χριστοφόρου και Νερομάνα προωθώντας τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό. 

Επιπλέον διαθέτει μεγάλη ευαισθησία και θέλει να προσφέρει ακόμα περισσότερο όσον  αφορά τα αδέσποτα ζώα καθότι πιστεύει πως μπορεί να είναι σημαντική η ατομική προσφορά του καθενός αλλά μέσω της οργανωμένης προσπάθειας το πρόβλημα μπορεί να αλλάξει εντελώς.

Στόχος του είναι εάν εκλεγεί να αξιοποιήσει την διάθεση, την ενέργεια και τις πολύχρονες γνώσεις και εμπειρίες του πάνω στον αθλητισμό και το πολιτισμό και να σηκώσει την Αιτωλοακαρνανία ακόμη ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο