Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Παλαίρου, με το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Πολιτών», Ρούφης Αχιλλέας, παρουσιάζει την υποψηφιότητά του.



Φίλες και Φίλοι μου,

Όπως γνωρίζετε, η ενασχόλησή μου ενεργά με τα κοινά, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2019 όπου εκλέχτηκα Πρόεδρος Κοινότητας Παλαίρου, αφού με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας.

Με μοναδικό μου κριτήριο την αγάπη για τον τόπο μας, στον όποιο επέστρεψα μετά τα φοιτητικά μου χρόνια, είχα πάντα στη σκέψη μου και ως επιθυμία να συμβάλλω στην πρόοδο και την εξέλιξή του.

Αυτά τα 4 χρόνια, παρά τις τρομερά αντίξοες συνθήκες (πανδημία COVID), εργάστηκα με ζήλο και ανιδιοτέλεια από τη θέση του Προέδρου, με πράξεις και ενέργειες που είχαν θετικά αποτελέσματα για την Πάλαιρο.

Προσπάθησα να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας, πάντα με ειλικρινή διάλογο μαζί σας και έχοντας την πόρτα μου ανοιχτή για όλους.

Επιδίωξα με προσωπικό κόπο, αλλά ακόμα και με διαπροσωπικές συγκρούσεις, να εργαστώ με αφοσίωση και ακεραιότητα για το κοινό καλό, ώστε οι προσπάθειές μου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις αυξημένες απαιτήσεις του τόπου μας.

Με μεγάλη χαρά και τιμή απευθύνομαι σε εσάς ως υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου Παλαίρου με τον συνδυασμό ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ’’ με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεώργιο Θεόδωρο Αποστολάκη.

Αυτό που στην ουσία ζητώ, είναι να μου δώσετε ξανά την ευκαιρία προκειμένου να συνεχίσουμε όλα όσα είχαμε οραματιστεί από τον Σεπτέμβριο του 2019, καθώς και να ανταπεξέλθουμε στην αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που προκύπτουν για τη βελτίωση του τόπου μας.

Γνωρίζετε άλλωστε πολύ καλά, ότι ποτέ δεν είδα την πολιτική και την ενασχόλησή μου με την Αυτοδιοίκηση ως ευκαιρία για καριέρα και προσωπικό όφελος.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ όπως ΜΑΖΙ αρχίσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο