Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

"-Το τέχνασμα και το άλλοθι των απευθείας αναθέσεων! -Στη κρίσης σας!" Απόστολος Ν Πανταζής


Μπορούν οι διοικούντες του δήμου Ξηρομέρου να δώσουν  εξηγήσεις και να πουν στους πολίτες ποιο είναι το νόμιμο το  σωστό αλλά και το ηθικό;;;

Ένα από τα συστήματα των απευθείας αναθέσεων του δήμου Ξηρομέρου που σε λίγο αν δεν προσέξουν οι πολίτες θα μετονομαστεί  σε δήμου Αρμεγμένου…….  είναι ότι χρησιμοποιούν διάφορες εταιρείες φιλικές στην μεγάλη τους παρέα (των συγγενών, κουμπάρων, φίλων, συνεταίρων κτλ)  να καταθέτουν  τυπικές και μόνο προσφορές ώστε να δημιουργούν άλλοθι, διότι ως γνωστόν από ένα ποσό και άνω βάση νόμου, πρέπει να καταθέτουν τρεις προσφορές -ώστε  η φθηνότερη να είναι και η επικρατέστερη και  να λάβει την ανάθεση.

 Έτσι λοιπόν, επιστρατεύουν τη μεγάλη παρέα της “φιλικής εταιρείας” με τα  παραμάγαζα τους για να πετύχουν το σκοπό τους.

Από αυτές τις εταιρείες καμία δεν ανήκει στο δήμο Ξηρομέρου!!!!! Τυχαίο; Δε νομίζω…… μικρός ο τόπος μαθαίνονται τα νέα εύκολα οπότε πονηροί οι τύποι φυλάνε τα νότα τους……

Είναι αδιανόητο σήμερα το 2023 να υποφέρει η κοινωνία από τέτοια φαινόμενα από κοροϊδίες, από ανθρώπους που πλουτίζουν με την κατασπατάληση  δημοσίου χρήματος με τεχνάσματα και την ίδια στιγμή χαμόγελα χτυπήματα στη πλάτη τσάντες ρολόγια κομπολόγια αυτοκίνητα και εφέ!!!!

Πρέπει τώρα να σταματήσει η εξαπάτηση!

 Ο Αλέκος Σάββας είναι η λύση ώστε να έρθει ο πραγματικός έλεγχος, η δικαιοσύνη και ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη τούτη στιγμή που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος.

Ακολούθως: τρεις  εταιρείες που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου από το 2019 έως και σήμερα έχει εισάγει συστηματικά στο αμαρτωλό κάδρο των  απευθείας  αναθέσεων.

- ΜΕΤΑ.......ΕΣΗ

- ΣΑΡ........ΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ 

- Ε.....ΟΝ. ΙΚΕ


Στην εταιρεία ΜΕΤ.....ΕΣΗ – κύριος μέτοχος ο κος Οικ.....ου.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Ε......ΟΝ ΙΚΕ είναι  η κυρία Βασιλική Κο.....λά και είναι σύζυγος του κυρίου Οικ.....ου από τη ΜΕΤ.......ΕΣΗ.

- ΣΑΡ......ΙΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ  - Η σύζυγος του κυρίου Σαρ.......ίδα η κυρία Χρυσούλα Κο.....λά, είναι αδελφή της ιδιοκτήτριας της Ε......ΟΝ ΙΚΕ κυρίας Βασιλικής Κο......λά οπότε οι Κύριοι Οικ......ου και Σαρ......δας μπατζανάκιδες.

- Ε.......ΟΝ. ΙΚΕ – Η κυρία Βασιλική Κο....λά είναι σύζυγος του κυρίου Οικ......ου από την ΜΕΤ......ΕΣΗ και αδερφή της συζύγου του κυρίου Κων Σαρ.....δα.

Τα λέω καλά κύριοι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής;;

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙ:

- ΜΕΤ......ΕΣΗ

- ΣΑΡ......ΙΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ

- Ε.......ΟΝ. ΙΚΕ

Μπορείτε κύριοι της δημοτικής αρχής,να παρουσιάσετε  στοιχεία για αυτές τις εταιρείες; ποσά χρήματα έχουν λάβει έως σήμερα και ποσά ακόμη έχουν να λαμβάνουν αλλά και σε πόσες προσφορές έχουν λάβει μέρος;

Να θυμίσουμε ότι στη 4ετή θητεία σας έχετε ξοδέψει πάνω από 900,000€ μόνο στην ύδρευση…


Στη κρίσης σας!


Απόστολος Ν Πανταζής

 

 To ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS, δεν δημοσιεύει τα ονόματα τόσο των εταιρειών όσο και των φυσικών προσώπων, καθώς θεωρεί ότι βγαίνει το νόημα που ο κ. Πανταζής θέλει να δημοσιεύσει με το άρθρο του.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο