Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΜΠΛΗ παρουσιάζει την υποψηφιότητα της.


 Αγαπητοί συμπολίτες μου, φίλες και φίλοι,

 με σεβασμό, αλλά και χαρά επικοινωνώ μαζί σας για να σας καλέσω να δώσουμε μαζί άλλον έναν έντιμο αγώνα με την ευκαιρία των επικείμενων περιφερειακών εκλογών.
Η επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι είναι ο λόγος που ζήτησα την στήριξή σας στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου. Και η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική και τιμητική για μένα.


Η  καθημερινή επαφή σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής μου περιόδου με τους συμπολίτες μας και η αδιάκοπη παρουσία μου στις πόλεις και τα χωριά μου έδωσαν την δυνατότητα να δω τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας..
Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα με αίσθημα ευθύνης να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακή σύμβουλος στην Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας Δυτικής Ελλάδας, στο πλευρό του Κώστα Καρπέτα με την παράταξη <<Μαζί αλλάζουμε- Δυτική Ελλάδα>>, ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει την ικανότητά του στην αυτοδιοίκηση.
Μαζί με τον Κώστα Καρπέτα με δύναμη, γνώση και ενότητα θέλουμε να κάνουμε την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανθρωποκεντρική, δημιουργική, με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο με προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες του πολίτη. Μια περιφέρεια διάφανη και χειραφετημένη που θα κοιτάζει με σιγουριά το μέλλον!!!
Ζητώ την στήριξή σας στο νέο μου ξεκίνημα οπλισμένη με το ήθος και τις αξίες που μου κληροδότησε η οικογένειά μου και με σεβασμό προς εσάς. Με τη δική σας δύναμη και συμβολή και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας θα προσπαθήσω να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,


ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΜΠΛΗ
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο