Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ο υποψήφιος Ντάλας Γεώργιος με το συνδυασμού "Όραμα & Προοπτική", παρουσιάζει την υποψηφιότητα του.

 Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, συμπολίτες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας
 
Ονομάζομαι Ντάλας Γεώργιος και γεννήθηκα το 1973 στο Μόναχο της Γερμανίας. Μεγάλωσα στα Παλιάμπελα ενώ κατοικώ στη Βόνιτσα. Είμαι παντρεμένος με την Βρακατσέλη Χαρά και πατέρας τριών παιδιών, του Δημοσθένη, του Αριστοτέλη και του Χρήστου.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Ηλεκτρολογίας Ηρακλείου αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαι επαγγελματικά έως και σήμερα, εργαζόμενος από το 2000 στην Πολεμική Αεροπορία (Υ.ΕΘ.Α.) ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Παράλληλα, έχω εκπαιδευτεί στην σχολή Πυροσβεστών της Πολεμικής Αεροπορίας όντας παράλληλα ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του πανελληνίου Εργατικού Σωματείου “ΙΚΑΡΟΣ”.

Έχω διατελέσει για σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της φιλαρμονικής εταιρείας στη Βόνιτσα ενώ ασχολούμαι έντονα και με τον πρωτογενή τομέα στην περιοχή μας.

Ως ενεργός πολίτης με ευαισθησία για το καλό του τόπου μας, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες προοπτικές του οι οποίες για χρόνια παραμένουν αναξιοποίητες δε θα μπορούσα παρά να ανταποκριθώ θετικά στην τιμητική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Σώζου Βασιλείου, για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Όραμα & Προοπτική στις επερχόμενες εκλογές.

Ως εκ τούτου, έχοντας απόλυτη επίγνωση των προβλημάτων, των ευκαιριών αλλά και των προκλήσεων που παρουσιάζει ο Δήμος μας, σας διαβεβαιώνω ότι με αίσθημα ευθύνης, απόλυτης διαφάνειας και δικαίου θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο σύγχρονο, καινοτόμο και κυρίως κοντά στον πολίτη, έναν Δήμο με Όραμα & Προοπτική!

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας με την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο