Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Επιστημονική ημερίδα στο Αγρίνιο για την υπογονιμότητα (εικόνες)



Ο αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός mitrotita.gr και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου πραγματοποίησαν επιστημονική ημερίδα για την υπογονιμότητα......

Η ημερίδα αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο και ειδικότερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Στο πλαίσιο της ημερίδας γνωστοποιήθηκε ο σκοπός και οι δράσεις του mitrotita.gr, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως συμμετείχαν ως ομιλητές κορυφαίοι επιστημονικοί συνεργάτες, εξειδικευμένοι σε θέματα υπογονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής!

Έγινε ειδική ανάλυση για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμός mitrotita.gr, το το όραμα και οι δράσεις του, για τις αιτίες της γυναικείας υπογονιμότητας, αναλύθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης της γυναικείας υπογονιμότητας, πραγματοποιήθηκε επιστημονική προσέγγιση σε ηθικά και νομικά ζητήματα για το πρόγραμμα της παρένθετης μητρότητας, αναλύθηκαν οι βιοηθικές προεκτάσεις της γυναικείας υπογονιμότητας, όπως επίσης και ο τρόπος της κατάλληλης  ψυχολογικής διαχείρισης του ζητήματος, αλλά και η βιωματική ιστορία της υπογονιμότητας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Γιώργος Αγραφιώτης
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Γεράσιμος Μαλούσης
Η Ιδρύτρια του mitrotita.gr και Οικονομολόγος – Πτυχ. Φυσικών Επιστημών Βίκυ Χαντζάκου

sinidisi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο