Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ


Γεννήθηκε το 1974. Παιδί εργατικής οικογένειας με δημοκρατικούς αγώνες και άσβεστες τις μνήμες και παραδόσεις της Εθνικής Αντίστασης......
Μεγάλωσε στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και έζησε για πάνω από 25 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Από το 2017 ζει μόνιμα στο Καρπενήσι. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Αθανασιάδου, εργαζόμενη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας και έχουν δύο παιδιά, τον  Ηλία και την Αναστασία.

Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Κλινική Φαρμακολογία και Θεραπευτική από την Ιατρική Αλεξανδρούπολης. Σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Δασολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Καρπενήσι) με ερευνητική δραστηριότητα και συγγραφικό έργο στην ποιότητα του κρέατος μηρυκαστικών, την βιοποικιλότητα και την σύγκρουση κτηνοτροφίας – θηρευτών.

Έχει εργαστεί σε διάφορες δουλειές ως μαθητής και φοιτητής και για χρόνια ως συμβασιούχος σε Δήμους και Νομαρχίες. Από το 2007 και μέχρι το 2017 εργαζόταν ως ιδιώτης κτηνίατρος στην Θεσσαλονίκη. Από το 2017 και μέχρι σήμερα εργάζεται ως κτηνίατρος στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας στα τμήματα Κτηνιατρικής και Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής. Έχει διδάξει στα Δημόσια ΙΕΚ Καρπενησίου στις ειδικότητες «Βοηθός νοσηλευτή Γενικής Νοσηλείας», «Βοηθός Φαρμακείου» και «Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου».

Είναι μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

Από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε στο κίνημα, ενώ στα φοιτητικά του χρόνια έδρασε μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και της Πανσπουδαστικής. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Κτηνιατρικής, μέλος του ΚΣ της ΦΕΑΠΘ και εκπρόσωπος των  φοιτητών στη Σύγκλητο του ΑΠΘ .

Ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης, συνετέλεσε στην πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Δάσους στο Θέατρο Δάσους για χρόνια.

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Πολίχνης , μέλος σε ΔΣ Συλλόγων Γονέων καθώς και οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας.

Σήμερα είναι Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΕ Ευρυτανίας, μέλος της ΕΕ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ  και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παύλου Μελά (Πολίχνη-Σταυρούπολη-Ευκαρπία) Θεσσαλονίκης και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Θεσσαλονίκης το 2000 και το 2004.

Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Οργάνωσης Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο