Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Θανάσης Καλαβρουζιώτης από τη Ναύπακτο, παρουσιάζει την υποψηφιότητα του ως Περιφερειακός Σύμβουλος, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας




Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συμμετέχω για τρίτη συνεχόμενη φορά (2014 - 2019 - 2023) ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές......
Αυτή την φορά με τον συνδυασμό "ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΣΠΥΡΟ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, με επέλεξε ο αγαπητός φίλος Σπύρος Σκιαδαρέσης, να δώσω το παρών και με τις δικές μου δυνάμεις να συνεισφέρω σε αυτή την κοινή προσπάθεια.
Ανταποκρίθηκα με θέρμη και ζέση, όπως έκανα σε όλη τη διαδρομή μου με στην ενασχόληση με τα κοινά, χωρίς υστεροβουλίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις, με γνώμονα μόνο την προσφορά στον τόπο μας.
Από όλα τα μετερίζια που ασχολήθηκα, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον συνδικαλισμό, το συγγραφικό και ερευνητικό μου έργο, την επαγγελματική μου σταδιοδρομία και την αυτοδιοίκηση (Δήμο και Περιφέρεια) με ρηξικέλευθες και καινοτόμες προσπάθειες, με κόπο και μόχθο, με ανιδιοτέλεια και εθελοντισμό επιχείρησα να βοηθήσω να επιλυθούν διάφορα προβλήματα της περιοχής και να βρω πόρους και λύσεις ώστε να αξιοποιήσουμε όλοι μαζί, τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας, τις αθλητικές υποδομές, την ορμή της νεολαίας μας, την ανάδειξη της ιστορίας μας και των μνημείων μας, την διατήρηση των παραδόσεων και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.
Σε αυτή την πολιτική διαδρομή που χάραξα από τα νεανικά μου χρόνια και ανεξάρτητα από το μετερίζι που κλήθηκα να συμμετάσχω, θα συνεχίσω να πορεύομαι με καθαρή ματιά, με τόλμη και σταθερή περπατησιά.
Σε αυτό το νέο «ταξίδι» προσκαλώ όλες και όλους, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε την ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Το μέλλον δεν κατακτάται με απουσία, αλλά με την παρουσία και τον αγώνα όλων μας.
Γιατί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Γιατί ΜΑΖΙ θα δώσουμε έναν αγώνα, που θα κάνει τον τόπο μας καλύτερο, που θα αναδείξει τα μεγάλα του συγκριτικά πλεονεκτήματα μέσα από την ευκαιρία που δίνουν οι περιφερειακές εκλογές, με σκοπό να διαμορφώσουμε και να παρουσιάσουμε μαζί μια νέα πνοή στο σχέδιο και στους αναπτυξιακούς στόχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα της Αιτωλοακαρνανίας μας.

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

Η απόφασή μου να συμμετέχω στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου, αποτελεί απόφαση ευθύνης.
Έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά, έχω την εμπειρία, την γνώση, το ήθος και ζητώ με σεβασμό την εμπιστοσύνη σας μέσα από την ψήφο σας.
Όπως έχω μάθει στην ζωή μου έτσι και τώρα ελπίζω με την επιλογή σας να είμαι η φωνή σας στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, στο οποίο θα ληφθούν στρατηγικές αποφάσεις για αναπτυξιακά έργα και προγράμματα, από τα οποία η Δυτική Ελλάδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απουσιάζει αλλά να διεκδικεί όσα γίνεται περισσότερα.
Πρέπει να εκτιμηθεί ο στρατηγικός ρόλος της περιοχής μας και οι πολίτες να λάβουν όσα πραγματικά τους ανήκουν, τους αξίζουν, τους λείπουν και τους χρειάζονται.
Είναι ώρα για πραγματικά βήματα μπροστά και αυτό θα το πετύχουμε ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, με την δέσμευση να είμαι δίπλα σας κάθε μέρα!
Είναι μονόδρομος στις 8 Οκτώβρη 2023 να προχωρήσουμε μπροστά με τόλμη, με σταθερότητα, με αποφασιστικότητα για την ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ




Με εκτίμηση
Θανάσης Κ. Καλαβρουζιώτης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
<< ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ- ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ >> με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΣΠΥΡΟ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1961 στην Γαβρολίμνη Ναυπακτίας. Είναι παντρεμένος με την Οικονομολόγο Ειρήνη Σαλεμένου από την Καλαβρούζα και διαμένει στην Ναύπακτο.

Εργαζόταν στην Πάτρα και στην Κάτω Αχαΐα ως Διευθυντικό Στέλεχος του Τραπεζικού Ομίλου ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έχει διατελέσει Διευθυντής, της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, σε Πάτρα- Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, και υπεύθυνος του Hard Recovery Corporate στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας.
Είναι ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος στον τραπεζικό χώρο, εκλεγμένος σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία (Σ.Υ.Γ.Τ.Ε.- ΤΑ.Α.Π.Γ.Τ.Ε- Ο.Τ.Ο.Ε- Ε.Κ.Α) και σε συνέδρια του χώρου δουλειάς.


Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χάλκειας- Ναυπακτίας.Επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος 2014-2019 με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος 2019-2023 με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.).
Πρώην Γραμματέας Κομματικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ναυπακτίας και Χάλκειας.
Μέλος του Τομέα Μεταποίησης-Εμπορίου και Δικτύου ΜΜΕ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2018-2022
Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρούζας
Μέλος του Επιπέδου Λήψης Απόφασης LEADER/CLLD της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. ΟΤΑ
Συγγραφέας: Έχει εκδώσει τα βιβλία «ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΟ ΒΕΝΕΤΙΚΟ» - «ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΨΥΧΗ» - «Τα Καλούδια της Μάνας μου» «Τα Ριζοκλώναρα ενός γένους / Καλαβρούζα Καλαβρουζιώτες 250 χρόνια ιστορίας 1771-2021» ενώ βρίσκεται στο τυπογραφείο για έκδοση το «Των παλαιών πατήματα Των τωρινών γεφύρια / Η Χάλκεια μέσα από τα οθωμανικά κατάστιχα των των ετών 1500-1650»
Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του Λαογραφικού Μουσείου Καλαβρούζας.
Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Χάλκειας
Πρόεδρος των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. Προμηθέα ΧάλκειαςΥπήρξε ποδοσφαιριστής του ΕΥΗΝΟΥ Ευηνοχωρίου και του Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣΙδρυτικό μέλος του Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ και μέλος του Δ.Σ. πάνω από 14 χρόνια (Ταμίας-Γενικός Γραμματέας-Έφορος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο