Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Τοπικής Κοινότητας ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ξηρομέρου 2023 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ).

   


Η Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου είναι το μοναδικό χωριό του Δήμου Ξηρομέρου, στο οποίο ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γιάννης Χρόνης, συγκαλεί Λαϊκή Συνέλευση για έβδομη χρονιά

Στην Λαϊκή Συνέλευση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιάννης Χρόνης, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος τόνισε ότι νιώθει μεγάλη τιμή που διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας, εισπράττοντας την αποδοχή των παρευρισκομένων. Παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδρος της συνέλευσης Νίκολαος Π. Ζορμπάς, η γραμματέας Κατσαούνη Θεοδώρα, ο πρόεδρος της κοινωφελούς Ελευθέριος Μάτζαρης ο πρόεδρος της κοινότητας Στρογγυλοβουνίου Χολέβας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του περιβαλλοντικού πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοβίτσας Γαντζούδης Σωτήρης, ενώ χαιρετισμό απέστειλε και η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κα Ταπραντζή-Πέττα Χριστίνα με μήνυμα προς τους παρευρισκόμενους, καθώς η ίδια δεν μπορούσε να είναι παρούσα. ......


Με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και τοποθετήσεις συνεχίστηκε η συνέλευση. Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος κ. Χρόνης, ο Δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδρος της κοινωφελούς Ελευθέριος Μάτζαρης, ο πρόεδρος της κοινότητας Στρογγυλοβουνίου Χολέβας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του περιβαλλοντικού πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοβίτσας Γαντζούδης Σωτήρης, και η υποψήφια τοπική σύμβουλος Ουρανία Πάνου .

Στην συνέλευση ο κ. Χρόνης τοποθετήθηκε επί των θεμάτων που απασχόλησαν την κοινότητα, τα προβλήματα που επιλύθηκαν και οι εργασίες που έγιναν τόσο από την Περιφέρεια όσο και από το Δήμο Ξηρομέρου. Ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη και τους αντιδημάρχους για τη γόνιμη συνεργασία και τη στήριξή τους για την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινότητας συνεχίζοντας ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαυρομάτη, την Βουλευτή κ. Σταρακά, για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για το χωριό.

Τέλος ο πρόεδρος είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους που δίνουν πάντα ένα ηχηρό παρόν στις ανοικτές συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου, στις λαϊκές συνελεύσεις, στις εθελοντικές δράσεις, για τη στήριξή τους και τη συμπαράστασή τους. Ενώ ζήτησε συγνώμη σε όσους και εάν άθελά του έχει αδικήσει.

Δείτε το Βίντεο της Συνέλευσης:

 

 











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο