Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ TAEKWONDO!!!


ΜΕ 1 ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ 4 ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ!!.....
Διαβάστε περισσότερα »

Την 3-5 Δεκεμβρίου 2021 διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ TAEKWONDO “ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ”, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία TAEKWONDO, και στο οποίο συμμετείχαν 1550 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συμμετείχε σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση με 11 αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν μετά από εξαιρετική προσπάθεια να ανεβούν για μία ακόμη φορά στο βάθρο των νικητών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

- ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα

- ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα

- ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης

- ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΤΟΜΠΑΣ Γεώργιος

- ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΑΚΡΗ Σοφία



Την 5η θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες:

- ΤΟΜΠΑ Έφη

- ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Άννα

- ΧΑΡΙΖΙ Κέισυ

- ΜΑΚΡΗ Αλεξάνδρα

μετά από πάρα πολύ δυνατούς αγώνες και οριακές ήττες. Μάλιστα οι δύο αυτές στην παράταση του αγώνα.

Οι αθλήτριες ΜΑΝΤΖΟΥ Ιωάννα και ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Άννα, οι οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίπεδο πανελληνίου επιπέδου, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν, παρόλο την αξιόλογη προσπάθεια.

Η προσπάθεια εξέλιξης και βελτίωσης δεν σταματάει για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ, αφού η ομάδα ετοιμάζεται να συμμετέχει σε ένα από τα καλύτερα Διεθνή Καμπ προετοιμασίας την 3-7 Ιανουαρίου 2021, που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κοζάνης και στο οποίο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές για την σημαντική τους επιτυχία και πορεία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, υγεία και καλή πρόοδο.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε στην ελληνική οργάνωση παραγωγών υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), η οποία ήταν αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών, καλύπτοντάς τους τα έξοδα της αποστολής.

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα, με υγεία σε όλους!!!

Δελτίο Τύπου

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ













1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο