Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Στη «Βραδιά των Άσσων» τιμήθηκε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος


Σε μια λαμπρή βραδιά στον Πύργο Ηλείας, στη «Βραδιά των Άσσων» που οργάνωσε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, τιμήθηκαν οι άνθρωποι του αθλητισμού που διέπρεψαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για τη συμμετοχή, την προσφορά, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την επιτυχία, σε ατομικά ή συλλογικά αθλήματα.....

Εκείνοι που έπαιξαν δίκαια, καθαρά, που σεβάστηκαν τους κανόνες του παιχνιδιού, τους συναθλητές, τους αντιπάλους, τον φίλαθλο κόσμο. Εκείνοι που τιμούν τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Μεταξύ των βραβευθέντων και ο Αιτωλοακαρνάνας Παραολυμπιονίκης Δημήτρης Μπακοχρήστος. Ο πρωταθλητής από το Μοναστηράκι Βόνιτσας που σήκωσε την Ελλάδα και ψηλά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος παραδίδει μαθήματα θάρρους και ψυχικής δύναμης και αποτελεί πηγή έμπνευσης. Αυτό τονίσαν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Το βραβείο του το παρέδωσε ο διευθυντής της AGRINIOMEDIA Γιώργος Ροΐδης ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο προπονητής του Δημήτρης Ιωαννίδης.



Λίγα πράγματα για τον Δημήτρη Μπακοχρήστο

. Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος έχει υποχονδροπλασία.

Έχει ηλικία 38 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 16/4/1983.

. Έχει ύψος 1,44 μ. και βάρος 54 κιλά.

. Άρχισε να ασχολείται με το άθλημά του το 2010, στα Ιωάννινα.

-Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος έχει κατακτήσει την 1η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2015 (54κ.), την 2η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2013 (54κ.), και την 6η θέση παγκόσμιο πρωτάθλημα 2014 (54κ.)

. Είναι κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στα 54κ. με 181κ. (26-7-2015, Αλμάτι).

– Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Άρση βαρών σε πάγκο. Ο Έλληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -54κ. πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς σήκωσε 165κ.



agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο