Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Τα Καλώς και τα..... Κακώς κείμενα Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Σχολιάζει την επικαιρότητα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ.... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ




Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ  Σχολιάζει την επικαιρότητα
 
Παρακολούθησα την Τρίτη- όσο το κινητό μου τηλέφωνο μου το επέτρεπε-τη Συνεδρίαση του ΔΣ Ξηρομέρου. Δεν μπορώ να πω ότι διαφωτίστηκα από την όλη συζήτηση και προπαντός από την εισήγηση, για το μείζον θέμα του ‘’επί χάρτου’’ έργου του βιολογικού καθαρισμού στην Αλυζία.......
Διαβάστε περισσότερα »
Από την όλη συζήτηση η αίσθηση που έχω αποκομίσει είναι ότι πρόκειται για ΄΄πυροτέχνημα΄΄, όπως χαρακτηριστικά είπε ο σύμβουλος Δ. Κομπλίστης, ή για προσπάθεια εντυπωσιαμού, προς άγραν ψήφων, όπως λένε κάποιοι άλλοι. Και επειδή απεχθάνομαι τη γενικολογία και τους αφορισμούς, θα θέσω σαφή ερωτήματα, προς κάθε κατεύθυνση και αν κάποιοι κρίνουν ότι πρέπει να δώσουν σαφείς απαντήσεις, ας το πράξουν. Το οφείλουν σε κάθε δημότη, που καλείται να πληρώνει από το υστέρημά του, τις όποιες δαπάνες του Δήμου και τις όποιες αστοχίες της Δημοτικής Αρχής. Γιατί, οι Ξηρομερίτες δεν έχουν δώσει λευκή επιταγή σε κανέναν και αξιώνουν, να έχουν σαφή και υπεύθυνη πληροφόρηση για το που, και πως διατίθενται τα χρήματά τους και όχι απαντήσεις του τύπου ‘’άλλα λόγια να αγαπιόμαστε’’.

Ερωτώ, λοιπόν:

1.Ποιά είναι η προς αγορά έκταση (στρέμματα) και ποιό το εκτιμώμενο κόστος σε σημερινές τιμές ;

2. Ποιο το εκτιμώμενο κόστος του έργου βιολογικού καθαρισμού για τις τρεις Κοινότητες, σε σημερινές τιμές ; Υπάρχουν προσφορές ;

3. Από που θα προέλθει το απαιτούμενο ποσό για την εκτέλεση του έργου ; Έχει εξασφαλισθεί η χρηματοδότησή του ; Και από που ; Ποια μπορεί να είναι η συμμετοχή του Δήμου σε ποσοτό και σε ευρώ;

4.Έχει υπογραφεί κάποιο δεσμευτικό προσύμφωνο με τον πωλήτή /ές και μάλιστα με ρήτρες, σε περίπτωση αθέτησής του ;

5. Πως διασφαλίζεται ο Δήμος ότι ο πωλητής δε θα εκβιάζει, γνωρίζοντας οτι ο Δήμος έχει ήδη κάνει μελέτη για την συγκεριμένη έκταση; Και, επιπλέον, ότι θα υπάρξει σημαντική επιβάρυσνη του Δήμου για τον εντοπισμό και εξεύρεση νέου χώρου και σύνταξη νέας μελέτης, αλλά και μεγάλη καθυστέρηση για την ανεύρεση νέου χώρου, ο οποίος τελικά μπορεί και να μη βρεθεί ποτέ;

6. Αν , ‘’ο μη γένοιτο’’ χρειασθεί ο Δήμος να πάει σε δεύτερη, ή τρίτη, ή τέατρτη κοκ επιλογή, θα πληρώνει παράλληλα και τις μελέτες για όλες αυτές τις περιοχές;

Χωρίς , λοιπόν, να υπάρχουν διαθέσιμα όλα αυτά , τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία, το ΔΣ πήρε απόφαση για την κατ αρχήν έγκριση για αγορά της έκτασης.

Κατόπιν όλων αυτών, πως μπορεί κάποιος να αντισταθεί στην πρόκληση να μη μιλήσει για ‘’πυροτέχνημα’’, ή προεκλογικά τερτίπια και ακατανόητη βιασύνη ;

o Σε αυτόν τον τόπο πάσχουμε από έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Και το χειρότερο υποτιμούμε με βάναυσο τρόπο τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας. Πως αλλιώς να ερμηνεύσω τη δήλωση- διαβεβαίωση του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη κατά τη διάρκεια του τελευταίου ΔΣ, ότι ο βιλογικός καθαρισμός Αστακού είναι σε λειτουργία.

Αναρωτήθηκα πως μπορεί να συμβαίνει αυτό, όταν ο ίδιος, δυό μέρες πριν, δυσκολευόμουνα να πιω μαζί με δυο τρεις φίλους μου, το καφεδάκι στην παραλιακή, λόγω της έντονης και χαρακτηριστικής δυσοσμίας.

Και επειδή τη μύτη μου εξακολουθώ , προς το παρόν, να την εμπιστεύομαι ρώτησα για κάθε ενδεχόμενο δημοτικούς συμβούλους, που έχουν καλύτερη γνώση των πραγμάτων από εμένα, τι εν τέλει ισχύει . Η απάντηση, που πήρα και από τους τρείς και μάλιστα διαφορετικών συνδυασμών, ήταν ότι το έργο δεν λειτουργεί, είναι ημιτελές, έχει τεχνικές αστοχίες και δεν έχουν τοποθετηθεί τα απαραίτητα μηχανήματα και ότι ο σχεδιασμός και η κατασκευή του είχαν αρχίσει επί Δημαρχίας Π. Σαμαρά.

Δηλαδή, εδώ και περίπου 15 χρόνια και ακόμα να λειτουργήσει. Φαντασθείτε, πόσα χρόνια απομένουν για να λειτουργήσει, αν λειτουργήσει ποτέ, το αντίστοιχο έργο στην Αλυζία.

Έχουν έτσι τα πράγματα κ. Δήμαρχε; Πάντως, σε κάθε περίπτωση εμπιστεύομαι τη μύτη μου, ότι και να μου πείτε, όσο και να ωραιοποιήσετε τα πράγματα....

o Κύριε Πρόεδρε του ΔΣ, κ. Λευτέρη Κατσαούνη, δώστε μεγαλύτερες ευκαιρίες στον ουσιαστικό διάλογο, παρακάμπτοντας, μέσα σε λογικά επίεδα, τα αυστηρά χρονικά όρια των ομιλητών, κυρίως της αντιπολίτευσης. Ο ολοκληρωμένος διάλογος, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Εδώ, παρακάμπτεται ο Κανονισμός της Βουλής, εσείς δεν μπορείτε, επ ελάχιστον την παράκαμψη του Κανονισμού, ώστε να ακούσουμε ολοκληρωμένη και την άποψη της αντιπολίτευσης ;

o Οι Γκαιμπελίσκοι που άφηναν υπονοούμενα για το ‘’από που πληρώνομαι’’ με αφορμή τα σχόλιά μου, αφανίστηκαν από προσώπου γης, μόλις τους κάλεσα να αποκαλύψουν το ποιοί είναι και να μιλήσουν επώνυμα. Γιατί, ίσως κατάλαβαν, ότι η ασυλία τους δεν θα κρατήσει για πολύ και θα υποστούν τις βαρύτατες συνέπειες του νόμου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δσφήμισης, μέσω των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης και των social media. Γκαιμπελίσκοι που δεν είστε περισσότεροι από τα δάκτυλα των δύο χεριών, ‘’μαζευτείτε’’ γιατί έχετε ξπεράσει τις κόκκινες γραμμές. Από τούδε και στο εξής, δεν θα δέχομαι σχολιασμούς στις απόψεις μου από Ανώνυμους, εντεταλμένους. Αντίθετα, ευσπρόσδεκτα θα δέχομαι κάθε καλόπιστη κριτική, όσο σκληρή και αν είναι αυτή, υπό τον όρο ότι δεν θα παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα και δεν θα θίγει την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μου αξιοπρέπεια. Παρακαλώ οι διαχειριστές του blog να μην αναρτούν σχόλια, που εμπίπτουν στις απαγορεύσεις του νόμου και με αφορούν.

Βορρά στις διαθέσεις του κάθε άξεστου και απολίτιστου, δεν θα γίνω. Έτσι, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και τους τζιχαντιστές, εκεί που τους αρμόζει, στην περιφρόνηση και την ανυποληψία.





o Σας είχα υποσχεθεί οτι θα σας έχω νέα για τις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Ξηρομέρου στην Τσαπουρνιά Μαχαιράς.

Ε, λοιπόν, οι πληροφορίες μου- από ασφαλείς πηγές, που όμως θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους- κάνουν λόγο για άτυπες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή μεταξύ πωλητή και αγοραστή. Και αυτή τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδιαφερόμενος δεν φαίνεται να είναι άλλος από την Avramar, που μισθώνει και χρησιμοποιεί, ήδη, τις εγκαταστάσεις . Πάντως, οφείλω να πω ότι η πελυρά του Συνεταιρισμού, όταν ρωτήθηκε, δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την πληροφορία για τις επαφές, αλλά αρκέστηκε να μας πει ότι ΄΄αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από κάποιον αγοραστή, και οτι αν υπάρξει, το θέμα θα εξετασθεί, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το κατασταικό της ΕΑΣ.’’

Ωστόσο, γνώστες των πραγμάτων μας τόνισαν ότι τα πάντα συνδέονται και θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη του άλλου μεγάλου ζητήματος της χωροθέτησης των ιχθυοκαλλιεργειών και τη λειτουργία, γενικά, της ΠΟΑΥ. Και είναι αυτό λογικό, αφού μια επιχείρηση για να προβεί σε οποιασδήποτε μορφής επένδυση, θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί ένα ασφαλές και ξεκάθαρο επενδυτικό περιβάλλον.

Μιας και το θέμα φαίνεται οτι θα μας απασχολήσει στο μέλλον, σας παραθέτω μερικά στοιχεία, έτσι για να έχετε πιο καλή εικόνα των πραγμάτων.

--Προσπάθεια πώλησης έγινε και το 2012, με ενδιαφερόμενο αγοραστή τον ‘’ΝΗΡΕΑ’’. Η προσπάθεια δεν καρποφόρησε αν και είχε γίνει προσύμφωνο πώλησης έναντι 2.294.000 ευρώ , που με την έκπτωση 20%- λόγω παλαιότητας και κακής συντήρησης των εγκαταστάσεων- έφθασε το 1.835.000 ευρώ.

Η ματαίωση της πώλησης έγινε με υπαιτιότητα του αγοραστή, που ‘’έκανε πίσω’’, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, που έπληξε τη χώρα και φυσικά τις επιχειρήσεις. Τυχόν, νέα προσπάθεια πώλησης θα απαιτήσει νέο τίμημα, το οποίο θα καθορίσουν ειδικοί εκτιμητές του Υπουργείου Ανάπτυξης, όπως συνέβη και με το τίμημα της πρώτης προσπάθειας ή, ενδεχομένως, και ανεξάρτητοι εκτιμητές.

----Ο χώρος, όπου είναι κτισμένες οι εγκαταστάσεις έχει έκταση 71.901,11 τμ ενώ ο στεγασμένος χώρος είναι 9.248 τμ και άλλα, περίπου 2000 τμ είναι ο χώρος των αποξηραντηρίων, επίσης στεγασμένος.

---Το μηνιαίο ενοίκιο, που καταβάλλεται έχει προσδιοριστεί στα 5.400 ευρώ από το 2011 και αναπροσαρμόζεται κατά 3% ετησίως. Από το ποσό αυτό, περί τα 4.500 ευρώ το μήνα παρακρατούνται από την Τράπεζα Πειραιώς για την αποληρωμή του δανείου για την κατασκευή των αποθηκών. Το υπολοιπόμενο δάνειο είναι αυτή τη στιγμή περί τα 800.000 ευρώ.

--Πάντως, σε κάθε περίπτωση την απόφαση για την πώληση των εγκαταστάσεων θα πάρουν τα 28 ενεργά μέλη του Συνεταιρισμού, με την συγκατάθεση , προφανώς, της Τράπεζας Πειραιώς.

17 σχόλια:

  1. Κύριε Μπαρμπαρούση στα επόμενα θέματα που θα θέσετε προς συζήτηση να συμπεριλάβετε και το σχέδιο πόλης του Αστακού το οποίο καρκινοβατεί απο το 1994. Σας το αναφέρω επειδή δεν βλέπω να συμπεριλαμβάνεται στο όραμα που μας παρουσίασε ο Δήμαρχος για νέο Αστακό που θέλει να μήπως και αξιωθεί να μας διαφωτίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα τα ερωτήματα για τον βιολογικό του Μύτικα, δείχνουν άγνοια του θέματος και μικροπολιτική σπέκουλα από κάποιον και που το θέμα δεν το γνωρίζει ούτε ξώφαλτσα και ούτε πως λειτουργεί η τοπική αυτοδιοίκηση επίσης γνωρίζει.
    Ερωτ. 1 --> Ποιο είναι το ακίνητο το αναφέρει η μελέτη με συντεταγμένες. Ζητήστε την από τον ομοϊδεάτη σας και φίλο σας τον Γαλούνη να σας την δώσει. Το εκτιμώμενο κόστος θα το πει ο ορκωτός εκτιμητής. Ειπώθηκε πολλές φορές αλλά πέφταν πυροτεχνήματα και δεν ακούσατε μάλλον.
    Ερωτ. 2 --> Το κόστος το προσδιορίζει η μελέτη. Στο φίλο σας τον Γαλούνη πάλι λοιπόν. Προσφορές δεν υπάρχουν γιατί δεν φτάσαμε ακόμα σε διαγωνισμό. Μάλλον αγνοείτε πως γίνονται τα έργα. Δεν βγαίνει ντελάλης όπως όταν πουλάνε καρπούζια.
    Ερωτ. 3 --> Τα έργα αυτά δεν μπορεί κανένας Δήμος να τα χρηματοδοτήσει από δικά του χρήματα. Τα χρήματα για τέτοιους είδους έργα θα προέρθουν από ΕΣΠΑ ή από Ταμείο Ανάκαμψης. Αναφέρθηκε αλλά ήταν δυνατά τα πυροτεχήματα και δεν ακούσατε.
    Ερωτ. 4 --> Δεν γνωρίζετε την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν μπορεί να υπογραφεί κανένα προσύμφωνο από κανέναν. Τον λόγο τον έχει το Δημοτικό Συμβούλιο με την διαδικασία όπως ξεκίνησε που είναι πολύ συγκεκριμένη από την νομοθεσία. Δεν μιλάμε για αγοροπωλησία μεταξύ ιδιωτών, αλλά το ένα μέρος είναι ο Δήμος και πρέπει υποχρεωτικά να γίνει η νόμη και προβλεπόμενη διαδικασία μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο όπως προβλέπεται. και αυτά ειπωθήκαν, αλλά σκάγανε πυροτεχνήματα και κάνανε θόρυβο και δεν ακούσατε.
    Ερωτ. 5 --> Το ερώτημα 5 είναι το καλύτερο σας. Είναι μία διαδικασία προσπάθειας αγοράς ενός ακινήτου από τον Δήμο από ιδιώτη. Για να γίνει διασφάλιση ότι θα πετύχει, υπάρχει ένας τρόπος, να πάμε να καταπατήσουμε την περιουσία του ανθρώπου. Μα τι ρωτάτε είναι πραγματικά άξιο απορίας. Το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σας και αυτό απαντήθηκε στο συμβούλιο αλλά είπαμε τα πυροτεχνήματα.
    Ερωτ. 6 --> Και αυτό το ερώτημα απαντήθηκε εκτός αν είστε θιασώτης και προτείνετε να φτιαχτεί ένας βιολογικός χωρίς μελέτες και να μας πείτε πως θα γίνει αυτό. Να πάμε ένα βράδυ όλοι να τον φτιάξουμε είναι μία λύση σύμφωνα με αυτά τα ωραία που ρωτάτε.

    Ο τόπος έχει υποφέρει από λαϊκισμό και από πούλημα εξυπνάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρμπαρούσης Θωμάς23 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:39 μ.μ.

      Στον κ. Δήμαρχο απευθύνθηκα.Εσεις είστε ο Αντ αυτού; Αν είστε εξουσιοδοτημένος, θα μας πείτε κάτι για την ταμπακιέρα; Αφήστε κατά μέρος τις αοριστολογιες και απαντήστε συγκεκριμένα, στα συγκεκριμένα ερωτήματα.

      Διαγραφή
    2. Και που απευθύνθηκες στο δήμαρχο στα blogs; Γελάνε και οι πετρες.

      Διαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ.
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΝ!!!!
    Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ FAKE NEWS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδιάβαστος για άλλη μια φορά κ Μπαμπαρουση. Αλλά νταλον όλες οι ερωτησει σου απαντήθηκαν στο συμβούλιο όλες. Μαλον δεν ακούς. Όλα παραπληροφοφηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΑ ΒΡΟΜΙΆ?ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού έχεις πρόβλημα κ Θωμά με τα ανώνυμα σχόλια τότε γιατί δεν λες στον ανώνυμο φίλο που σου δίνει τις πληροφοριες να βγάλει το όνομα του στον αέρα.και αφού λες ότι οι πληροφορίες είναι από ασφαλείς πηγες. Γιατι δεν βγαίνει ο ίδιος. Ότι μας βολεύει και ότι μας συμφαιρει κ Θωμά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρμπαρούσης Θωμάς23 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:33 μ.μ.

      Πρόβλημα έχω με τα συκοφαντικά ανώνυμα.Ως προς την ανωνυμία των δημοσιογραφικών πηγών είναι θέμα επαγγελματικής δεοντολογίας ο δημοσιογράφος να σεβαστεί την επιθυμία της πηγής του να μην κατονομαστεί

      Διαγραφή
  7. Κύριε μπαρμπαρουση έλεος ειλικρινά. Διαβάστε την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημσρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.
    ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΘΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ ......ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

      Διαγραφή
  9. Μπαρμπαρούσης Θωμάς23 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:29 μ.μ.

    Δημοσιοποιήσετε την εισήγηση για να δούμε αν όλα αυτά τα στοιχεία, περιλαμβάνονται σε αυτήν.Και θα επανέλθουμε.Μπορειτε επίσης να την αποστείλετε στο mail μου thomas.barmparousis@gmail.com. Αναμένω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπαρμπαρούσης Θωμάς23 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:53 μ.μ.

    Προς :5.22 μμ. Συμφωνώ, απολύτως, ότι ο τόπος υποφέρει από τον λαϊκισμό. Αλλά ποίων το λαϊκισμό ; Αυτών που κυβερνούν και διαχειρίζονται τα χρήματα των πολιτών; Ή εκείνων, που ζητούν διαφάνεια και πληροφόρηση; Εσείς κυβερνάτε τον τόπο και όχι εγώ.Εσείς καταντήσατε το Ξηρότερο μία από τις φτωχότερες και πιο υποβαθμισμένες και βρώμικες περιοχές της ΕΕ και όχι εγώ . Εσείς δυσφημείτε, με τα κατορθώματά σας, τον τόπο και όχι εγώ. Απλώς εγώ και πολλοί άλλοι υφιστάμεθα τις οδυνηρές συνέπειες της ανικανότητάς σας και των λαθεμένων επιλογών και της αλαζονεία σας.
    Αν δεν αντέχετε στην κριτική, αλλάξτε δουλειά. Αφήστε τα κοινά και ιδιωτεύσετε για να δούμε πόσα ''απίδια χωράει ο σάκος σας''
    Προς: 6.31 μμ και 8.22μμ Εσείς, που είστε διαβαστερός και πολύ μελετημένος και παντογνώστης, μήπως μπορείτε να απαντήσετε συγκεκριμένα- και όχι με αερολογίες- στα συγκεκριμένα ερωτήματα, που έθεσα ; Εκτός και εάν άλλη μελέτη διαβάζετε εσείς και άλλη εγώ. Ή μήπως υπάρχει κάποια άλλη κρυφή μελέτη και όχι αυτή, που παραπάνω δημοσιεύεται και στην οποία δεν υπάρχουν απαντήσεις σε όλα όσα έθεσα;
    Προς 9.16 μμ Σωστό. Αυτό είναι μόνο δικαίωμα δικό σας. Εμείς οι υπόλοιποι, απλώς έχουμε το δικαίωμα να πληρώνουμε τέλη στο Δήμο....Η αλαζονεία σε όλο της το μέγεθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή ο κος Τριανταφυλλάκης μίλησε για όλους και για όλα μπορεί να μας πεί τι έχει κάνει με το σχέδιο πόλης του Αστακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κυρ θωμα η εισηγηση εχει αναρτηθει στο διαυγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο