Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Με λαμπρότητα η Ι.Π Μεσολογγίου γιόρτασε τον Πολιούχο, Άγιο Σπυρίδωνα


Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα η Ι.Π Μεσολογγίου γιόρτασε τον Πολιούχο, Άγιο Σπυρίδωνα.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος για την εορτή του πολιούχου της πόλης, ανέφερε .....

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου . Τιμούμε σήμερα και Πανηγυρίζουμε τη Μνήμη του Πολιούχου της Πόλης μας, Άγιου Σπυρίδωνα.

Η ευλογία του Αγίου μας να μας προστατεύει από τα δεινά, να χαρίζει πάνω απ΄ όλα υγεία και ηρεμία ψυχής σ αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι μας. Εύχομαι από την καρδιά μου ο Άγιος της πόλης μας, να γίνει σε όλους μας οδηγός αγάπης, πίστης και ελπίδας για καλύτερες μέρες. Χρόνια πολλά».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου




2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά σε όλους, ο Άγιος βοήθεια σε όλο τον κόσμο με υγεία και να βοηθήσει τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας να αναρρώσει.
    Υ.Γ. Αν σε περίπτωση χρειαστεί εκλογή νέου ποιμενάρχη μας ας αυτός να είναι ο πρωτοσύγκελος μας πατήρ Επιφάνειος Καραγιώργος ενας εξαίρετος άνθρωπος καί κληρικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά σε όλους, ο Άγιος βοήθεια σε όλο τον κόσμο με υγεία και να βοηθήσει τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας να αναρρώσει.
    Υ.Γ. Αν σε περίπτωση χρειαστεί εκλογή νέου ποιμενάρχη μας ας αυτός να είναι ο πρωτοσύγκελος μας πατήρ Επιφάνειος Καραγιώργος ενας εξαίρετος άνθρωπος καί κληρικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο