Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΝΗ


Εκ μέρους της δημοτικής ομάδας <<Κύμα Αλλαγής>> θέλω να εκφράσω στη οικογένεια του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην Δήμαρχου και καθηγητή Νικολάου Αρνη ......

Η απώλεια του αποτελεί πλήγμα για την οικογένtoyεια του ,σημαντική απώλεια για τον δήμο και την τοπική κοινωνία μας που από αύριο θα είναι φτωχότερη.

Η εντιμότητα του και το προσωπικό ήθος, οι πρωτοποριακές του ιδέες ήταν στοιχεία αδιαμφησβήτητα, που τον διέκριναν ως στάση ζωής.

Η μοναδική του θητεία ως δήμαρχος υπήρξε αρκετή να αφήσει το αποτύπωμα του ενδεικτικά να αναφέρω το σπουδαιότερο έργου του ανάμεσα στα πολλά ήταν η επέκταση του σχεδίου πόλης Βόνιτσας που έγινε επι δημαρχίας Νικολάου Αρνη ,που χωρίς αυτό η Βόνιτσα θα ήταν η μισή σήμερα.

Καλό ταξίδι Νίκο.

Για το <<Κύμα Αλλαγής>>
ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

2 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ 1 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ 2 ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ
    3 ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ 4 ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑΣ. ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΤΟ ΤΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ. ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ 200 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.. Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΓΚΠΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νικόλαος Αρνής δεν έχασε τις εκλογές, τις κέρδισαν οι άλλοι με τον τρόπο που κερδίζονται από τότε όλες οι εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο