Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Ανησυχία στο Αρχοντοχώρι για τον κορονοϊό όπως μας μεταφέρουν αναγνώστες μας.


Όπως μας ενημέρωσε συμπατριώτισσα μας από το Αρχοντοχώρι, δεύτερος θάνατος ηλικιωμένου συμπατριώτη μας μέσα σε λίγες ημέρες από κορονοϊό και υπάρχει μία έκδηλη ανησυχία στο χωριό και εμείς θα πούμε ότι η ανησυχία δεν είναι μόνο στο Αρχοντοχώρι, είναι παντού σε όλο τον κόσμο.....
Εμείς αυτό που θα ευχηθούμε είναι ψυχραιμία και κυρίως υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, με όλες τις προφυλάξεις από όλους μας, χρήση της μάσκας, με περιορισμό των μετακινήσεων στις άκρως απαραίτητες.
Ο εμβολιασμός πρέπει να προχωρήσει όπως αναφέρουν οι καλοί γιατροί που διαθέτει η πατρίδα μας. Αυτή είναι μόνιμη λύση, ο εμβολιασμός και ταυτόχρονα τήρηση των μέτρων.
Υπομονή και σύντομα να ανακτήσουμε τις προσωπικές μας ελευθερίες, την κοινωνικότητα μας, τις συνήθειες μας, να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.
mytikaspress

7 σχόλια:

  1. Όταν έχουν χρόνια νοσήματα μην λέμε ότι φταίει ο covid.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει. Σε μια βδομάδα υπάρχουν 4 θάνατοι και από τότε που εμφανίστηκε ο covid συνολικά 5 . Αντί να εμβολιαστείτε λέτε ανακρίβειες και, προτιμάτε να σας σερβίρουν το καλοκαίρι ανεμβολίαστοι σερβιτόροι - καφετζήδες και θα πάρετε στο λαιμό σας αθώους ανθρώπους . Συνέλθετε !!!

      Διαγραφή
    2. Δεν σε υποχρεώνει κάνεις να πηγαίνεις σε αυτά τα μαγαζιά να πίνεις καφέ το καλοκαίρι γιατί μόνο τότε έρχεσαι στο χωριό σου. Αλλά να ξέρεις πως στο χωριό σου όταν πεθαίνει ένας μετά ακολουθούν αρκετοί. Παρακαλώ να δημοσιευθεί το σχόλιο μου

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν κατονομάζεις ποιοι είναι αυτοί οι σερβιτόροι να προσέχουμε Αφού νοιάζεσαι για το καλό τον άνθρωπον του χωριού ή τα γράφεις όλα για το θεαθήναι. Εύχομαι να δημοσιευθεί το σχόλιοαγαπητό Ξηρομέρου

      Διαγραφή
    4. Σε κλειστούς χώρους υποχρεωτική μάσκα παντού με τα νέα μέτρα. Τα διαβάσατε;Θα τα εφαρμόσετε;

      Διαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο άρθρο δεν νομίζω ότι συμπεριλαμβάνει όλη την κοινωνία του Αρχονροχωρίου! Ότι υπάρχουν συμπολίτες που τάσσονται υπέρ του εμβολίου δεν σημαίνει πως όλοι είναι υπέρ! Όταν βάζουμε μια ταμπέλα ας είμαστε προσεκτικοί, δέκα εικόνα άνθρωποι δεν αποτελούν το σύνολο για να εκφράζουν ένα ολόκληρο χωριό/κοινότητα! Βεβαίως και είναι δεκτή η άποψη τους αλλά να σεβόμαστε και αυτους του είναι κατά του Υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους δικούς τους λόγους. Ναι στα μέτρα όχι στον ρατσισμό και τον υποχρεωτικό/εξαναγκαστικό εμβολιασμό!

    Παρακαλώ να ανέβει ως απάντηση του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συγκεκριμένο άρθρο δεν νομίζω ότι συμπεριλαμβάνει όλη την κοινωνία του Αρχονροχωρίου! Ότι υπάρχουν συμπολίτες που τάσσονται υπέρ του εμβολίου δεν σημαίνει πως όλοι είναι υπέρ! Όταν βάζουμε μια ταμπέλα ας είμαστε προσεκτικοί, δέκα εικόνα άνθρωποι δεν αποτελούν το σύνολο για να εκφράζουν ένα ολόκληρο χωριό/κοινότητα! Βεβαίως και είναι δεκτή η άποψη τους αλλά να σεβόμαστε και αυτους του είναι κατά του Υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους δικούς τους λόγους. Ναι στα μέτρα όχι στον ρατσισμό και τον υποχρεωτικό/εξαναγκαστικό εμβολιασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο