Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Σάκης Κεραμυδας: καινούργια πατέντα για κλείσιμο λακκούβες - λόμπες.


Ο Σάκης Κεραμυδας απο Κατούνα στο προσωπικό του προφίλ facebook έγραψε για μια νέα πατέντα που έχουν βρει στο χωριό του για να κλείνουν της λακκούβες -
λόμπες....

  

ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ....
ΕΔΩ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΎΡΙΕΣ ΠΑΤΈΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΉΣ (( ΛΑΚΚΟΎΒΕΣ - ΛΟΜΠΕΣ)).... ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ...
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΉΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ Η ΠΡΟΕΣΤΟΊ ΚΑΙ Η ΑΡΧΈΣ ΤΟ ΤΌΠΟ ΜΑΣ.......
ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΎΝΑ .





6 σχόλια:

  1. Η κατάσταση στο Ξηρόμερο απο αποψη οδοποιιας ειναι απλα τραγική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση στο Ξηρόμερο απο αποψη οδοποιιας ειναι απλα τραγική.Σε ολα τα χωρια καθως περνας διαπιστωνεις ότι έχει χρόνια να πεσει άσφαλτος.Ειναι εντετελώς παρατημένα και τα χωρια του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και τα χωρια του Δήμου Ξηρομέρου.Τώρα με τις βροχες φεύγουν κομματια απο την ήδη φθαρμένη ασφαλτο.Σα να χουν εγκαταληφθεί στη μοίρα τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ ότι είδα τις σακούλες με την πίσσα της ρίχνει ο αντιδήμαρχος εκεί που δεν υπάρχει πρόβλημα τη χαζός είναι ψηφίζουμε εμείς τα βόδια και αυτός κάνει την δουλειά του είς υγείαν των κορόιδων αν υπήρχε ίχνος ντροπής θα κλεινοταν στα σπίτια τους με τόσα που έχουν κατορθώσει στον δήμο αυτοί βγήκαν να φτιάξουν τα σπίτια τους και τα χωράφια τους μόνο ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΈΡΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικα θλιβεσαι με την εικονα.δυστυχως δεν υπαρχει σωτηρια.μονο για ψηφους ερχονται.μην περιμενουμε τιποτα στα χωρια οταν η εθνικη οδος ειδικα απο στανο προς αμφιλοχια ειναι αθλια.ηταν που ηταν τωρα με τις βροχες ανοιξαν τεραστιες λακουβες κ γενικα ειναι λες κ πας σε χωματοδρομο.οταν η εθνικη οδος που περνανε εκατονταδες ανθρωποι καθημερινα ειναι σε αυτο το χαλι μην περιμενουμε ελεος στα χωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άρχοντες της ΚΑΤΟΥΝΑΣ νοιάζονται μόνο για τις μίζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο