Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Το Γενικό Λύκειο Βόνιτσας στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού”


Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μαθητριών και των μαθητών του Γενικού Λυκείου Βόνιτσας στην πρόσκληση του Διευθυντή και του Συλλόγου των Διδασκόντων για ενίσχυση και αρωγή στο ¨Χαμόγελο του Παιδιού”......
Διαβάστε περισσότερα »
Τα παιδιά μας, ολοπρόθυμα, συγκέντρωσαν ικανές ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για κάποια άλλα παιδιά που δυστυχώς η ζωή δεν τους έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο.

Στην εποχή της μοναξιάς και της περιθωριοποίησης, το έμπρακτο παράδειγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης των παιδιών μας αποτελεί οδοδείκτη αλλά και έλεγχο για τον καθένα από μας και φυσικά όχι μόνο για τις γιορτές που έρχονται αλλά και για κάθε μέρα του χρόνου. Η πράξη αυτή αποτελεί για όλους εμάς τους μεγαλύτερους, πηγή έμπνευσης, αισιοδοξίας και ελπίδας καθώς μάς διδάσκει περίτρανα τη σπουδαιότητα της εθελοντικής προσφοράς και επιβεβαιώνει με τον πλέον δόκιμο τρόπο το “κάλλιον διδόναι ή λαμβάνειν”.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας!





4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Κύριε Τζουμερκιώτη!!Μεγάλη Κίνηση και παράδειγμα προς μίμηση!! Καλές Γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά να τα δουν και οι άλλοι Διευθυντές των όμορων σχολείων να δώσουν το καλό παράδειγμα και να έχουν την σχολική μονάδα ανοιχτή στην κοινωνία για ανάλογες δράσεις και να μην διεκπεραιώνουν στεγνά τις γραφειοκρατικές απαιτήσεις αναπαράγοντας μια ματαιοδοξία ότι είναι Διευθυντές για να ανεβαίνουν στα μάτια κάποιων. Τα σωστά σχολεία δεν δίνουν ξερές γνώσεις, δίνουν διαπαιδαγώγηση και διαμορφώνουν σωστούς ανθρώπους. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΎΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΆ ΤΟΥ ΓΕΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, δεν σας γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα από μαθητές και γονιούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά κύριε Διευθυντά του ΤΕΛ μακάρι να είσασταν και στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Βόνιτσας γιατί και τα δικά μας παιδιά έχουν ανάγκη από την καθοδήγησή σας.Καλή χρονιά σας εύχομαι με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και Καλή Χρόνια Κύριε Τζουμερκιωτη, καλή θητεία εύχομαι, συνεχίστε το έργο σας όπως το ξεκινήσατε και σας αρμόζει, ειλικρινά υποκλίνομαι ως γονιός μαθήτριας του Γενικού Λυκείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο