Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Γιαννης Τριανταφυλλακης : Προσωρινή αποκατάσταση βατότητας Περιφερειακής οδού Μύτικα-Αστακού


πηγη facebook  
Giannis Triantafillakis
Προσωρινή αποκατάσταση βατότητας Περιφερειακής οδού Μύτικα-Αστακού στη περιοχή ξενοδοχείου «ΘΕΣΜΟΣ» και Βελλά.

Αποφεύγεται τις μετακινήσεις ......







19 σχόλια:

  1. ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΆΝΕΙ ΈΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 3ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΣΟΣΤΑ ΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΏΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΕΙΕΣ ΟΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΆΝΕΙ ΈΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 3ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΣΟΣΤΑ ΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΏΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΕΙΕΣ ΟΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπαζωμένο ρέμα σε μάρανε λεβέντη μου. Έβγα εξω απο τον Αστακό να δεις πως βιώνει ο αγρότης στα Βλυζανά , στο Αρχοντοχώρι, στο Βάρνακα , πήγαινε στη Ντουργουβίτσα ( ξέρεις άραγε που πέφτει ;) . Έλεος πια ...Δήμος Ξηρομέρου δεν είναι μόνον ο Αστακός και το Σκατολάγκαδο ( ρέμα στον Αστακό ) , αλλά και τα άλλα χωριά που αύριο δεν θα μπορούν να πάνε στα πράματά τους οι αγρότες . Και φυσικά σ'αυτά τα καιρικά φαινόμενα δεν φταίει ο Δήμαρχος. Θα πρέπει όμως τάχιστα οι δρόμοι που χάλασαν στα Βλυζανά και Αρχοντοχώρι - Βασιλόπουλο να αποκατασταθούν απο την Περιφέρεια.

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΩΜΕΝΑ ΡΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ. ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΩΤΟΣ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε να δεις αν έρχεται
      Εγκάρδιος φίλος και υποστηρικτησ του πραγματικού δημαρχου που κάνει σωστή δουλειά εδώ και άπειρα χρόνια

      Διαγραφή
  5. Μπαζομενα ρεματα δημος και περιφερεια απον? τα κανάλια τον κ Παπαδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχως που υπαρχει η Περιφερεια για να καπηλευεσται τα εργα της σε αυτο το κοματι εχετε μηνει μεταξεταστεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καναλια ήρθαν και έδειξαν αφτα που ήθελαν τα πολιτικά σας παιχδιδια τλειώσανε ,ψεματα, ψεματα, θα ,θα, θα, αύριο, αυριο, κοροϊδεύετε τον κοσμάκη θα τα πούμε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους πιάσει τρέμουλο σίγουρα όταν θα πας εσυ στην κάλπη 🤣🤣🤣
      Σοβαρέψου

      Διαγραφή
  8. Φίλε 5.26 βρήκες ώρα για ανέκδοτα. Όλα κατόπιν εορτής γίνονται. Ανύπαρκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι σωστοί πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, από το καλοκαίρι έπρεπε να γίνουν όλες οι προετοιμασίες για διάνοιξη κ εκβανθυση ρεμάτων με νέες αποτελεσματικές αποφασιστικες κ υποχρεωτικες παρεμβάσεις για αποφυγη πλημμυρών νοικοκυριών-οικισμών,στο Δήμο (κ οι 26)πέρα βρέχει, ο ένας κατηγορεί τόν άλλον κ πάει λέγοντας , έτσι δεν πάμε πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ . ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ,,,Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΙΜΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ήσουν αλλου και δεν βίωσες τη θεομηνία που έκανε.Γιαυτο λέμε άντε καληνύχτα

      Διαγραφή
  12. σε ολα τα χωρια ολα τα φρεατια ειναι βουλωμενα,στον αστακο τα ιδια,τα ποταμια ακαθαριστα,ο δημαρχος βγηκε και ειπε οτι ειναι καθαρισμενα κοροιδευοντας τον κοσμο και τα ενταλματα πληρωμης για καθαρισμους φρεατιων και καθαρισμους με χιλιαδες ευρω....κριμα που ο κοσμος πιστεψε οτι κατι μπορει να γινει δυστηχως τιποτα.μονο φωτογραφιες και φιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΧΑΜΟΛΕΛΑΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου βγάλουν μια να τη βάλεις στο σκρινιο

      Διαγραφή
    2. ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΕΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
      ΤΙ ΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο