Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των Νηπιαγωγείων Κανδήλας και Μύτικα, προς την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου.

 


Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των Νηπιαγωγείων Κανδήλας και Μύτικα, ευχαριστούν θερμά την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου και τον Πρόεδρο κ. Λευτέρη Μάντζαρη, για την άμεση ανταπόκρισή του και τη δωρεά 2 ρομπότ bee bot (ένα σε κάθε Νηπιαγωγείο), απαραίτητα για την υλοποίηση stem δραστηριοτήτων......
Λίγα λόγια για το bee bot: Το BeeBot, η “έξυπνη μέλισσα”, είναι ένα προγραμματιζόμενο ρομπότ δαπέδου ειδικά κατασκευασμένο για να χρησιμοποιείται ακόμη και από παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς και των πρώτων τάξεων δημοτικής εκπαίδευσης.
Ο προγραμματισμός της γίνεται με πλήκτρα που βρίσκονται επάνω της (On-board) και μπορεί να προγραμματιστεί για να κινείται με ακρίβεια στο χώρο προχωρώντας μπροστά, πίσω, στρίβοντας αριστερά και δεξιά.
Με την απλή και φιλική προς το παιδί διάταξη του, το Bee Bot αποτελεί ένα τέλειο σημείο εκκίνησης για τη διδασκαλία του ελέγχου, της κατεύθυνσης (προσανατολισμού) και της γλώσσας προγραμματισμού για τα μικρά παιδιά.)
mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Τα παιδιά του Βάρνακα και του Αρχοντοχωριου πάλι στην απ'έξω.συνεχιστε έτσι μπράβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνο με το σχόλιο γιατί στο Αρχοντοχώρι δύο χρόνια δεν έγινε τίποτα ο εκπρόσωπος τύπου του Δημάρχου τή έχει να πει αλλά γιατί να κάνουν εκδήλωση αφού ο εκπρόσωπος τύπου μυτυκα και ο αντιδήμαρχος μόνο για Κανδήλα και μυτυκα τα υπόλοιπα χωριά δεν είναι παιδιά τού Θεού καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο