Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΥΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ


Να εξαιρεθούν από τα διόδια της Ιόνιας οδού οι κάτοικοι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου αλλά και όσοι εργαζόμενοι Αιτωλοακαρνάνες μετακινούνται μέσω της Ιόνιας οδού προκειμένου να μεταβούν στις εργασίες τους, σε σχολικές μονάδες ή στις οικίες τους, έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην παλαιά Ε.Ο. ζητά ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου Κώστας Λύρος τόσο με επιστολή, όσο και με επαφές που είχε χθες στην Αθήνα με τους αρμόδιους Υπουργούς.....

Ειδικότερα όπως αναφέρει ο κ. Λύρος «μετά την πρόσφατη κακοκαιρία η παλαιά Εθνική Οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Ευήνου, έχει διακοπεί με αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο να είναι απροσπέλαστο και πλέον η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο μέσω της Ιόνιας Οδού».

Επιπροσθέτως σημειώνει ότι «ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων, λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης αφού οι δημότες , σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, επωμίζονται ένα επιπλέον κόστος αυτό των διοδίων και μάλιστα αρκετοί εξ αυτών έχουν χάσει και τις περιουσίες τους, λόγω της κακοκαιρίας»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο