Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Κορωνοϊός: Πένθος στο Θέρμο για 55χρονο που «έφυγε» στο Νοσοκομείο Αγρινίου


Μεγάλη είναι η θλίψη στην περιοχή του Θέρμου για το θάνατο 55χρονου άνδρα, ο οποίος και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, νοσώντας με κορωνοϊό.....

Ο άτυχος αγροκτηνοτρόφος και οικογενειάρχης, από την Αγία Σοφία καταγόμενος, τις τελευταίες ημέρες είχε προκύψει θετικός στον κορωνοϊό. Αν και η πορεία της υγείας του φαινόταν διαχειρίσιμη, χθες Τετάρτη παρουσίασε ξαφνική και ραγδαία επιδείνωση. Μέσα σε λίγες ώρες είχε δυστυχώς φύγει από τη ζωή.

«Δυστυχώς αυτό είναι το χαρακτηριστικό του κορωνοϊού. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν φύγει με αυτό τον τρόπο, δίχως να μπορούμε και εμείς να κάνουμε κάτι παραπάνω για να τους σώσουμε», τονίζουν κύκλοι του νοσοκομείου.

Ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ενώ ήταν ανεμβολίαστος. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, του οποίου ήταν συγγενής, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

«Ησουν νέος, χρήσιμος για όλους και κυρίως για την οικογένεια σου. Όμως δεν κατάφερα να σε πείσω! Προσπάθησα πολύ… Ενώ με άκουγες πάντα, αυτή την φορά σου είχε δημιουργηθεί η αμφισβήτηση και η άρνηση να εμβολιαστείς… Έτσι η πίκρα μου είναι διπλή, όχι μόνο γιατί δεν σε έπεισα, αλλά γιατί πίστεψες και Συ τους διάφορους ανεύθυνους που θεωρούν το εμβόλιο «δηλητήριο».

agriniopress

3 σχόλια:

  1. Ανεμβολιαστος απεβίωσε ,κρίμα. τι ξεροκέφαλια τους κατέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματηστε με κατι σχολια ανεμβολιαστος ηταν κ ανεμβολιαστος ηταν.ξερεις ποσοι εμβολιασμενοι ειναι στις εντατικες κ ποσοι πεθαινουν;ελεος.ειναι πως θα σε παρει αυτος ο ιος.επισης δεν ειναι ολοι οι ανεμβολιαστοι αρνητες κ ψεκασμενοι.ναι υπαρχουν κ κατι τζιμανια που το παιζουν επιστημονες κ τα βαζουν κ με γιατρους κ εχουν γνωμη κ αποψη.αυτοι ναι ειναι βλαμμενοι.ειναι ομως κ καποιοι που απλα φοβουνται.ξερεις ποσος κοσμος δεν παει να κανει ενα χειρουργειο ρουτινας γιατι φοβαται την ναρκωση;τι να πεις γι αυτους τους ανθρωπους;να τους κρινεις;τι να κρινεις;τον φοβο τους;οταν φοβασαι φοβασαι παει τερμα.μην τσουβαλιαζουμε τον κοσμο κ μην χωριζομαστε σε στρατοπεδα εμβολιασμενοι κ ανεμβολιαστοι παιδια.ειναι κριμα.αυτος ο ιος μας κατεστρεψε ολους,εμβολιασμενους κ ανεμβολιαστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος είναι ανεμβολιαστος και νοσηλεύεται και δη στο νοσοκομείο Αγρινίου πεθαίνει.Δεν ενδιαφέρεται κανείς.Καλυτερα να κλείσει ούτε για κέντρο υγείας δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο