Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Βαρέα και Ανθυγιεινά: Έως τέλος Ιανουαρίου 2021 το επίδομα -Εγκύκλιος Σκυλακάκη


Βαρέα και Ανθυγιεινά:  Μετά τη έκτη κατά σειρά παράταση (σ.σ. έως 30.11.21) που πήρε η προθεσμία για την ολοκλήρωση του έργου της Επιτροπής αξιολόγησης επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.....
Διαβάστε περισσότερα »
και την υποβολή τελικής γνωμοδότησης στους συναρμόδιους Υπουργούς, ώστε να εκδοθεί η απαιτούμενη Υπουργική Απόφαση με την οποία θα προσδιοριστούν οι δικαιούχοι, το ύψος οι όροι και οι προϋποθέσεις καταβολής του εν λόγω επιδόματος, το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι συνεχίζεται η καταβολή του επιδόματος έως τέλος Ιανουαρίου 2021.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε σχετική εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη:

«Με αφορμή σωρεία ερωτημάτων που υποβάλλονται στην Υπηρεσία μας από φορείς που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 7 του ν.4354/2015, αναφορικά με το εν λόγω θέμα, σας πληροφορούμε τα εξής για ενημέρωση και εφαρμογή.


Η αναμόρφωση του πλαισίου χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας έχει αποτελέσει μέτρο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής και στο πλαίσιο αυτό συστάθηκε διυπουργική επιτροπή με στόχο την αναμόρφωση του σχετικού καθεστώτος εντός συγκεκριμένων προθεσμιών που τέθηκαν από τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν.4354/2015, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, με νεώτερη καταληκτική ημερομηνία 30.11.2021.

View Fullscreen

aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο