Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Κρούσμα Covid σε εργαζόμενο του Δήμου Ξηρομέρου.

 

      Κλειστό αύριο Δευτέρα το Δημαρχείο στον Αστακό, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid. Μοριακά τεστ για το προσωπικό του Δημαρχιακού καταστήματος στο Κ.Υ. Αστακού.
 
Η ανακοίνωση:
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι το Δημαρχείο στον Αστακό για αύριο Δευτέρα 5 Απριλίου θα παραμείνει κλειστό, ώστε να γίνει η προβλεπόμενη απολύμανση και να περάσει χρονικό διάστημα 24 ωρών. Η αιτία είναι ότι σε εργαζόμενο του Δήμου Ξηρομέρου διαπιστώθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid.
Ευχόμαστε στον εργαζόμενο περαστικά και καλούμε τους πολίτες να μην προσέρχονται αύριο στον χώρο του Δημαρχείου.
Το ΚΕΠ και το Κέντρο Κοινότητας θα λειτουργήσουν κανονικά, μέσω  της γνωστής διαδικασίας των τηλεφωνικών ραντεβού πριν την προσέλευση.
Για όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται στον χώρο του Δημαρχιακού καταστήματος Αστακού, αύριο Δευτέρα στις 02:30 μ.μ., θα διενεργηθούν μοριακά τέστ στο Κ.Υ. Αστακού.
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να δείξουμε υπεύθυνη στάση, τηρώντας τις οδηγίες και όλα τα μέτρα προφύλαξης. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μπαίνουν σε καραντίνα και να την τηρούν αυστηρά, κάτι που είναι απαραίτητο για τον περιορισμό της διασποράς.
Ας δείξουμε υπευθυνότητα σκεπτόμενοι τους γύρω μας, οι οποίοι είναι οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας, οι συγχωριανοί μας.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.
 
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

17 σχόλια:

  1. Κύριε δήμαρχε για ποιον λόγο δεν μπαίνει ο δήμος Ξηρομέρου στο βαθύ κόκκινο,γιατί όσο γνωρίζω υπάρχει μεγάλη διασπορά! Σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να μείνει κλειστό μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από τα μοριακά. Και ως τότε να είναι όλοι οι εργαζόμενοι σε καραντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο που ολη η γη πληττεται απο κορονοιο κ οταν ο κορονοιος ερχεται κ στο ξηρομερο αρχιζει ο καθενας να κρινει απ τον καναπε κ να δινει στεγνα τον συνανθρωπο κ να τον κανει δακτυλοδεικτουμενο με ξεπερναει σαν ανθρωπο.γιατι δεν μπαινουμε σε βαθυ κοκκινο λεει ο αλλος.αμα ειναι να μπει σε βαθυ κοκκινο το ξηρομερο,αλλες περιοχες με περισσοτερα κρουσματα τι επρεπε να κανουν;φανταζομαι πως θα κανετε αν επιτραπει να ερθουν οι αθηναιοι το πασχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως είχε δίκιο πρόεδρος από το βασιλόπουλο Σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών και των υπαλλήλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατακραυγή όταν κόλλησε
    ο γιος μου με κορονοιο ΜΑΧΕΡΩΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΕΡΩΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε 11 57 τα κρούσματα στο ξηρομερο είναι πάρα πολλά ανάλογικα με τον πληθυσμό. Πρέπει κάτι να γίνει πριν ξεφύγει η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν λέμε καραντίνα εννοουμε κατ'οίκον περιορισμό και όχι περνώ την γυναίκα μου και τα παιδια μου και κάνω βόλτες στον Αστακό και χωρίς μάσκα. Όλο αυτό μας έχει κουράσει όλους ΑΛΛΑ ας έχουμε λίγο προσωπικη ευθυνη. Ευχομαι υγεία σε όλο τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΝΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΚΟΣ ΓΙΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε δημαρχε εγω θελω να μπει ο δημοσ στο βαθυ μπλε .ταιριαζει περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ 12. 55 είσαι ο μπάρμπα μακος ή η κυρά νιτσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι θέλει γράφει για τον κορονοιο ο κάθε ταχυρπαστος γιναν όλοι ειδικοί και κάνουν κριτική και δίνουν ταχαμ συμβουλές πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος του βασιλοπουλου έγινε και επιστήμονας τωρα και δίνει συμβουλές όλα για το θεαθινε και για προσωπική του προβολή και τίποτα άλλο ταχαμ κοπτετε για το χωριο του ενώ Χρόνια το υπονομευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ νομίζεις ότι επειδή ο δήμαρχος είναι ιατρός τα έμαθε όλα γαι τον κορονοϊο?? Πλάνασαι, πιο πολλά. Ξέρω εγώ που πήρα τηλ στον εοδυ ρώτησα ενημερώθηκα πάρα όσα λέει. Σε νχωρο εργασίας άνω των 20 ατόμων έπρεπε να κάνουν τεστ 2καθε βήμα όλοι οι υπάλληλοι... Κάνουμε??? ΟΧΙ
      Σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός χρηστών και υπαλλήλων θ; πρέπει να γίνεται συχνή απολύμανση... Γίνεται?? Οχι!!!!! Αυτά σας τα είπαν οι ιατροί?? Όχι... Καληνύχτα λοιπον








      Διαγραφή
  12. Αγαπητέ 4:06 γράψε ονομαστικά αν θες να πάρεις την απάντηση σου!! ☺️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 0 4.06 ξερω εγω τι θελει.που.που.πες ονομα.κοτολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 0 4.06 ξερω εγω τι θελει.που.που.πες ονομα.κοτουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο