Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ανακοίνωση για Covid tests σε Μύτικα και Κανδήλα.

 

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Στο πλαίσιο αναχαίτισης και περιορισμού της διασποράς της Covid-19, ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με τις κινητές ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) και την 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου προγραμματίζει τη Δευτέρα 19 Απριλίου και ώρα 09:30 - 11:00 π.μ., στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα και ώρα 11:30 π.μ. - 01:00 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου στην Κανδήλα, δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους.
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να δείξουμε υπεύθυνη στάση, τηρώντας τις οδηγίες και όλα τα μέτρα προφύλαξης. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μπαίνουν και να τηρούν την καραντίνα, κάτι που είναι απαραίτητο για τον περιορισμό της διασποράς.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία, όπως και τον υπεύθυνο της 3ης ΤΟΜΥ Αγρινίου κ. Κώστα Ποσονίδη για την άμεση ανταπόκριση. 
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

17 σχόλια:

  1. Αν φόραγαν όλοι μια μασκούλα και σέβονταν τον διπλανό τους και αν δεν έκρυβαν τα θετικά κρούσματα θα είμασταν σε καλύτερη θέση. Δεν είναι ταμπού και ελπίζω να προσέλθουν όλοι για το test.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος έχει covid το ξέρει ας καθήσει σπιτάκι του μέχρι αποθεραπείας, δεν κολλάς ( όπως με την γρίπη που λέγαμε μην έρχεσαι κοντά μου θα σε κολλήσω) όταν προσέχεις, φοράς μάσκα κ κρατάς απόσταση 2μέτρων δεν υπάρχει πρόβλημα , ασπίδα της πανδημίας κ εξαφάνιση του ίιου , είναι ΜΌΝΟ το εμβόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν φοραμε μασκα για να μην μας λενε οι άλλοι που φοράνε : 'μασκαράδες'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Κανδηλα σχεδόν κανείς δεν φοράει μάσκα. Όπως ανεβαίνεις στα καφενεία ένα σωρο κόσμος κυρίως νεολαία κάθονται απ έξω χωρίς να φοράει κανένας μάσκα. Κυρία ευθύνη για την νοοτροπία αυτή έχει η εκκλησιαστικη αρχή του χωριού και και οι αρετοι που για τα ψηφαλακια δεν βάζουν στην θέση τους αυτον που πρέπει πως κάνεις ενημερώσεις στον κόσμο όταν απο την άλλη ενθαρρύνεις τέτοιες συμπεριφορές με την στάση σού και τις παρέες σού??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην επαρχία έτσι είναι και είμαστε όλοι μας πανταχόθεν και ανέκαθεν.
    ασχολούμαστε πιο πολύ χρονο εάν φοράνε οι άλλοι μάσκα και τι ρούχα φοράνε οι άλλοι
    Και δέν μας ενδιαφέρει και δεν ασχολούμαστε και τοσο ποκυ χρονο με τους εαυτούς μας.
    Ωραία κουλτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγαίνετε όλοι για τεστ.Και οι στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρουσματος να κάτσουν μέσα στο σπίτι ο εοδυ λέει 10μερες καραντίνα και σεις κυκλοφορείτε ελευθερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΝ ΤΑ TEST ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΙΑΚΑ 'Η RAPID TEST??? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ?..ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΑΣ...ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θετικό κρουσμα κυριε 11.58 το ανακοινώνεις στις άμεσες ή πιθανές επαφές του για να τους προφυλάξεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανακοινώνεται στον καθε άσχετο. Γιατί ο κάθε άσχετος βγάζει οτι συμπεράσματα θέλει κ όπως τα θέλει. Κ γιατί μόνο το κουτσομπολιό κ η κριτική τον νοιάζει τον κάθε άγνωστο. Αντε μπράβο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χωρίς και λίγο κουτσομπολιό ατην επαρχία δέν γίνεται.
    Κάτι πρέπει να λέμε να περνάει η μέρα και μέχρι να νυχτώσει καλά
    και να πάμε για ύπνο μέχρι τις 9 με 10 το πρωϊ.
    Και μετά άντε πάλι απ' την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απ το πολύ κουτσομπολιό βγάζετε όποιον θέλετε επιβεβαιωμενο κρουσμα. Κ κατηγορείτε κιόλας που δεν κάθονται σπίτι τους. Ο, τι να ναι είστε όλοι. Έτσι γιατι δεν έχετε με τιποτ άλλο να ασχοληθείτε εκεί στην Αλυζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11 49 pare thlefwno ton giatro kai rwta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πάρτε τηλέφωνα να δείτε αν κλείσαμε τα μαγαζιά μας χωρίς να ξέρετε αν έχουμε κρούσμα . αστείοι το παίζετε και επιστήμονες κιόλας κοιτάξτε τα χάλια σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να κλεισουν το σουπερ μαρκετ στην κανδηλα τι περιμενουν να γεμισει το χωριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το χωριο στην Κανδηλα έχει γεμίσει ούτως ή άλλως κι όχι απ το σούπερ μάρκετ φίλε μ. Τραβά μια βόλτα εκεί παραπαν στην ανηφόρα να δεις τι γίνετε από κορονοιο. Κ δε λενε κ τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τό υπεύθυνο κράτος τού Ισραήλ με πάνω από 50/ εμβολιασμό των κατοίκων κάνοντας κ τό δεύτερο rest, κυκλοφορία ελεύθερη χωρίς μάσκες , εδώ στην κοσμαρα μας , ανευθυνότητα , λέμε ένα σωρό βλακείες,όλοι κάνουμε τόν γνώστη, τόν γιατρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι εσείς που στοχοποιείτε ένα χωριό που επίσημα τουλάχιστον δεν έχει καταγραφεί εκεί εως τωρα κανένα κρούσμα τι θέλετε ακριβώς να αποδείξετε ή να καλύψετε? Ντροπή σας...τη στιγμή που όλοι ξέρουμε τι γίνεται.Αυτά που λέτε τα κάνουν δυστυχώς σε όλα τα γύρω χωριά. Και που είδατε να κλείνουν σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο? Ας φερθούμε υπεύθυνα επιτέλους όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στοχοποιουμε τους αρνητές,τους ανεύθυνους και αυτούς που δεν κάθονται καραντίνα ενώ πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο