Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

ΚΚΕ_ΚΝΕ Παρέμβαση έξω από ΣΤΡ Μουστακλή για νέους στρατευμένους.


Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, έκαναν παρέμβαση έξω από το στρατόπεδο «Αντ/γου Σπύρου Μουστακλή» στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της εβδομάδας πανελλαδικής παρέμβασης για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων.....

Οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν ανακοίνωση σε νέους στρατευμένους, που τονίζονταν ότι τα προβλήματα δεν σταματάνε στις πύλες των στρατοπέδων, ούτε όμως και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων! Πόσο μάλλον σε συνθήκες πανδημίας, όπου η κυβέρνηση, αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας στις μονάδες, στερώντας σε πολλούς στρατευμένους τις άδειες και τις εξόδους που έχουν ανάγκη.

Στο πανό που κρατούσαν αναγράφονταν αιτήματα που το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλεί τους στρατευμένους να διεκδικήσουν: «Όχι στην αύξηση της θητείας. Μέτρα πρόληψης και προστασίας της υγείας στα στρατόπεδα. Όχι δαπάνες για ΝΑΤΟ-ΕΕ».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα και ο Θύμιος Γερολυμάτος, δημοτικό σύμβουλος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και στέλεχος του ΚΚΕ.8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην συγκέντρωση σας Ελληνική σημαία πουθενάαααα

Θρυλος είπε...

Ανθελληνες...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΜΥΑΛΟ .....................

Ανώνυμος είπε...

Έχει η Χρυσή Αυγή πολλες σημαίες. Ποιός αγαπάει και ποιός όχι την πατρίδα του, το έχει δείξει η ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι οι τεμπελχαναδες βολεμενοι κομουνιστες να πανε στην κινα και στην βενεζουελα να διαδηλωσουν.ταχουν κανει ολα ισωμα.εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ απεναντι η Τουρκια απειλη και τα φανταρακια μας ειναι ανεκπαιδευτα γιατι πανε μονο για το χαρτι .η θητεια πρεπει να αυξηθει αλλα να γινεται και σωστη εκπεδευση για το καλο ολλων μας.

Ανώνυμος είπε...

Και ναι στους Τούρκους

Ανώνυμος είπε...

«Αν είν’ η σκέψη σου πριν από σένα, δεν είν’ απόκομμα θεού και γέννα, τη σκλάβα σκέψη σου, σκλάβα δετή, σου τηνε πλάσανε οι Δυνατοί»

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία έχει δείξει.ΚΚΕ αντί το σωστό ΕΚΚ.