Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Αλέξανδρος Φραίμης: "...ΟΧΙ στην περαιτέρω περιβαλλοντική καταστροφή του τόπου μας. Όχι στην ΠΟΑΥ. "


     Αλιεύσαμε την παρακάτω ανάρτηση από το Facebook την οποία συνόδευε η πιο πάνω φωτογραφία. Διαβάζοντας την ανάρτηση του κ. Φραίμη δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε με τα όσα γράφει.

Σας τη μεταφέρουμε, και ας σκεφτούμε όλοι μας, από τον καναπέ μας στο αυτοκίνητό μας και ξανά πίσω:
 
"Καλούμαστε αύριο ,σε μια δύσκολη περίοδο για τις οικογένειες μας , να κάνουμε το αυτονόητο : Να αντιδράσουμε έμπρακτα και να πούμε με ένα στόμα ΟΧΙ στην περαιτέρω περιβαλλοντική καταστροφή του τόπου μας. Όχι στην ΠΟΑΥ.
Από χθες εισπράττω θέληση συμμετοχής στην διαμαρτυρία της Κυριακής αλλά και φόβο δημόσιας εκδήλωσης .
Πολλοί ( αδικαιολόγητοι ) φοβούνται να εκδηλωθούν για να μην μειωθεί ο πενιχρός τζίρος των συναλλαγών τους , ενώ κάποιοι άλλοι ( δικαιολογημένοι κατ´ έμε ) για να μην χάσουν την δουλειά τους .
Ο τόπος για να πάει μπροστά θέλει ηρωική «ΕΞΟΔΟ» , θέλει μαχητές , θέλει πνεύμα και θάρρος Ξηρομερητών, κατ ελάχιστο ως εκείνων που στάθηκαν σαν σήμερα 10/4 στο πλευρό των ηρώων της Ιερης Πόλης του Μεσολογγίου .
Για να κερδίσεις πρέπει να συμμετάσχεις, για να λάβεις πρέπει να δώσεις . Οι μαχητές στο Μεσολόγγι κέρδισαν την αιωνιότητα, ευαισθητοποίησαν τον Κόσμο και στο τέλος απέκτησαν πατρίδα."

16 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ..ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ..
    1 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΑΛΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ?
    2 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ?
    3 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ?
    4 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΤΟ ΤΖΙΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ?
    5 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΓΡΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ?
    6 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ- ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ?
    7 ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ
    ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΧΙ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3,36 πες το ονομά σου για να σου κάνουμε ένα συμβόλσιο για τα παραπάνω καμαρι μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. Ο ΜΕΝ ΦΡΑΙΜΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ? ΟΤΑΝ ΗΞΕΡΕ ΕΠΙ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΑΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΜΑΙΛ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΧΝΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?
    Ο ΦΙΛΟΣ 3:36 ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ . ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.41 ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με εσένα δεν πάει καλά φίλε μου. Εγώ ξέρω εσύ αραγε;

      Διαγραφή
  5. Ποια είναι η άριστη επένδυση? Θα δουλέψουν 500 άτομα που τώρα ζουν από τις ιχθυοκαλλειεργριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι τα 500 άτομα ρε φιλε; περισσότερα έτρωγαν οι αιρετοί από τους εργαζόμενους. 20 ώρες δουλειά με 500 ευρω

      Διαγραφή
  6. Ο τουρισμός θα φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας , πως θα γίνουν όμως επενδύσεις όταν το λιμάνι μέχρι το Ναυπηγείο (βλυχα)βρωμάει κ βιολογικός καθαρισμός παπαλα, ακόμη τίποτααααα , η Δημοτική αρχή κ ΌΛΟΙ οι κάτοικοι , όλες οι κοινωνικές ομάδες οι παραπάνω γράφοντες κ αυτοί που θά συμμετέχουν στην πορεία ούτε μία λέξη πότε θα λειτουργήσουν βιολογικός, σφαγεία , πότε σταματήσουν τις ΆΣΧΗΜΕΣ μυρωδιές κ όλα αυτά που ρίχνουν στην θάλασσα , κάντε μια κοινητοποιηση μέχρι το Δημαρχείο κ Περιφερεια αν χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν ρίξανε τις πρώτες μονάδες έκαναν πορείες και διαμαρτύρονταν και τώρα δουλεύουν ΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ. Αρκετά βάσανα ΕΧΟΥΜΕ Αφήστε μας στην ησυχία μας και ΣΤΙΝ φτοχια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φτώχια του δικού σας μυαλού δεν υπάρχει σε όλους. Και κάτσε ρε φιλε γιατί να φάω εγώ τα ΣΚΑΤΑ για εσενα; 5 χρόνια άνεργος και κάνω δουλειές τα πάντα αλλά δεν δηλητηρίαση τους άλλους για να τρώω εγω

      Διαγραφή
  8. 828 O TRIANTAFYLLAKHS TA LYNEI KAI AYTA TA PROBLHMATA ENNOIA SOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ..ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980 ΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΥΓΙΑΛΙ ΟΤΙ ΕΙΔΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ..ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟΥ ΩΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΣΥΡΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΧΑΝ) ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ: ''ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ'' ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΑΡΥ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ..ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ 11 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΟΥ...ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...(ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ..ΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.. ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Ποιός είναι ο υπεύθυνος που τότε υπέγραψε ώστε να χαρακτηριστεί ο Αστακός βιομηχανική ζώνη???? Κανείς δεν μιλάει μιλάει για την ταμπακιέρα. Για όσους λίγους υποστηρίζουν ΠΟΑΥ ας κοιτάξουν και λίγο πιο μακριά κι όχι την βόλεψλη τους. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΑΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλέξ πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει με το ποδήλατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 9.42
    Ειναι κακό να υπηρετεις δυο αφεντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο