Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.


Την Κυριακή 11 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα μας και 1 με 2 άτομα με μάσκα, στέλνουμε με το κινητό μας μήνυμα 6 και στις 06:30 μ.μ. πηγαίνουμε στην θέση ''Βελά'', στον δρόμο Αστακός - Μύτικας, για να διαμαρτυρηθούμε με αυτοκινητοπομπή για την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που θα γεμίσει την περιοχή μας με ιχθυοτροφεία....

Ανοίγουμε τις πόρτες από τα αυτοκίνητα μας και βγαίνουμε έξω στεκόμενοι δίπλα στο αυτοκίνητο μας, χωρίς μετακινήσεις και πλησιάζοντας του υπόλοιπους και κατόπιν φεύγουμε. Δεν πρέπει να λείψει κανείς κάτοικος του Ξηρομέρου από αυτή την ελάχιστη συμβολική διαμαρτυρία, για να υπερασπιστούμε το μέλλον του τόπου μας.


13 σχόλια:

  1. Πάρτε και τα κρούσματα του Αστακού μαζί να παρελάσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα φανεί αν αυτοί που δήθεν ενδιαφέρονται για τον τόπο τους θα βρούνε τρόπο να φύγουν από Αθήνα και να συμμετάσχουν σ'αυτήν την κινητοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΤ Ό,ΤΙ ΟΙ ΕΡΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΆΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΆ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΝ ΚΑΥΣΑΈΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΊΑ.
    ΤΏΡΑ ΛΕΤΑΙ ΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ.
    μήπως φασκεται και αντιφάσκεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το νου σας εκεί στην επιτροπή αγώνα μην έχουμε κανένα μποτιλιάρισμα και διεκόπη η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Αστακού/Μύτικα.....Αν είστε καμία
    δεκαπενταρια να είστε ευχαριστημένοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο που θα καταφέρετε εκεί στην επιτροπή είναι να στρέψετε εναντίον σας όλο τον κόσμο του Ξηρομέρου που έχει ανάγκη το μεροκάματο. Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι. Έχει στραφεί εναντίον σας και σας αποδοκιμάζει επανειλημενος.....Λάκης Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το νου σας οντως μην διακοπει η κυκλοφορια ειστε για γελια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος καίγεται και οι τζάμπα μάγκες της επιτροπής θέλους κινητοποιήσεις. Όσο γρηγορώτερα το μαζέψετε τόσο καλύτερα για σάς. Διαφορετικά θα γελάσει μαζί σας κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλι τα ιδια....Σταματηστε πια σας βαρεθηκαμε...Αν δεν υπηρχαν τα ψαρια δεν θα ειχαμε να φαμε αλλα μιλατε εσεις οι λιγοι βολεμενοι ...κοιταξτε γυρω σας ο κοσμος πειναει... ελεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΥΣΤΥΧΏΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΈΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΜΆΤΑ covid ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ 85 ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο