Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "ΟΧΙ στους ιδιώτες η αποκομιδή των απορριμμάτων. "

ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ 

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής.

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

- ΟΧΙ στους ιδιώτες  η αποκομιδή των απορριμμάτων.

-Πολιτικός κόλαφος, η απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου, στη πολιτική του Δημάρχου κ. Αποστολάκη  και της Δημοτικής Αρχής.

-Πολιτική εξαπάτηση των Δημοτών από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη.

- Προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου των Δημοτικών Συμβούλων.

 Αγαπητοί  Αναγνώστες.

     Η εξασφάλιση άφθονου και υγιεινού νερού,  η αποκομιδή των απορριμμάτων, η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, η βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών είναι μερικές από τις βασικές υποχρεώσεις κάθε Δημοτικής Αρχής  σε όλα τα πλάτη και μήκη ανά την επικράτεια. 

Αν τα παραπάνω δεν είναι λυμένα τότε η Δημοτική Αρχή λέμε ότι έχει αποτύχει παταγωδώς στην καθημερινότητα.  Αυτό λέει η κοινή λογική , η εμπειρία και αυτό αναφέρουν όλα τα εγχειρίδια εφαρμοσμένης πολιτικής.  

Να δούμε τι συμβαίνει στο Δήμο Ακτίου- Ακτίου.  Ας πάρουμε τα πράγματα από την Αρχή.  Και σήμερα , όπως, θα μιλήσουμε με έγγραφα, ντοκουμέντα που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  1

Στην διαύγεια με ΑΔΑ : ΩΠΑ7Ω6Ζ-Ν6Ψ   έχουμε,  Από το  πρακτικό της 7ης/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας. Αριθμός απόφασης 102/2016

ΘΕΜΑ:  "Ανάκληση της αριθ 89/2016 Α.Δ.Σ  περί: Ανάθεση υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων  Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας σε ιδιώτη(άρθρο 61,παρ 1 του Ν3979/2011) και λήψη νέας με θέμα: Ανάθεση υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων και πλύσης κάδου Δήμου Ακτίου- Δήμου σε ιδιώτη (άρθρο 61,παρ 1 του Ν3979/2011)

(Ακολουθεί απόσπασμα από την απόφαση)

Στη αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ ,την 18η Απριλίου 2016, στη Πάλαιρο συνεδρίασε το ΔΣ. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία ο Πρόεδρος του ΔΣ έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη  να εισηγηθεί το παραπάνω θέμα. 

Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης παρουσίασε πολλά στοιχεία που αφορούσαν το προσωπικό , τα αυτοκίνητα του Δήμου και την κατάσταση σε ότι αφορά την αποκομιδή των απορριμμάτων.  Αναλυτικά δείτε το έγγραφο από τη διαύγεια.

Μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης είπε:

"Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία όπως αναλύθηκαν πιο πάνω, προκύπτει ότι με την ανάθεση μέρους των υπηρεσιών καθαριότητας σε εξειδικευμένη ιδιωτική εταιρία, επιτυγχάνεται αξιοσημείωτη οικονομία κλίμακας ( περίπου 180.000 ευρώ ή 21τοις εκατό)  καθότι μειώνεται αφενός σημαντικά το κόστος της αποκομιδής των απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών και αναβαθμίζονται αφετέρου οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους Δημότες και τους επισκέπτες ( αποτελεσματικότητα).

Επίσης θα καλυφθούν πάγιες ανάγκες υγειονομικού ενδιαφέροντος (πλύση κάδων) και θα εξασφαλιστεί σύγχρονος εξοπλισμός που θα επιτρέψει την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών.

Τέλος ως προελέχθη, καμία απόλυση δεν θα πραγματοποιηθείς και ο Δήμος με το μόνιμο προσωπικό θα αναλάβει με ιδία μέσα ( προσωπικό-εξοπλισμό) τις υπηρεσίες αποκομιδής στη Βόνιτσα και Παλιάμπελα, τις υπηρεσίες ανακύκλωσης, οδοκαθαρισμού, τη συλλογή ογκωδών αντικειμένων καθώς και την υπηρεσία πρασίνου.

 Κλπ

Στη συνέχεια ο κ Δήμαρχος είπε ότι στο Δήμος μας έχουμε έλλειψη προσωπικού και στόλο παλιό και θα έχουμε κέρδος περίπου 21 τοις εκατό.  Επίσης κέρδος είναι που θα περνάει το απορριμματοφόρο πιο συχνά από τα διαμερίσματα. Ο εργολάβος θα κάνει καλύτερη δουλειά και  θα ελέγχεται από το  Δήμο. Θα απελευθερωθούν κάποια άτομα και θα έχουμε καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητα, οδοποιία κλπ.

Στη συνέχεα μίλησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Παρακαλώ προσέξτε.

Κλείνοντας ο κ Δήμαρχος είπε ότι από το προσωπικό που θα μείνει θα κάνουμε την ανακύκλωση και θα έχουμε κέρδος.  

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε


1)      Υπέρ της πρότασης του Δημάρχου ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπαλατσούρας Κ, Τζεφριός Β, Αποστολάκης Π, Πάντας Ν, Ασπρογέρακας Ν, Πανταζή Π, Στούπας Θ, Προδρομίτης Σ, Σώζος Β, Τσακάλης Ν, Τραυλός Σ, Κατσαμπίρης Γ, Φραδέλος Κ, Βέμη- Καρέλου- Αθηνά, Κουνέλης Ι.
2)      Κατά της πρότασης του Δημάρχου ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φερεντίνος Ε, Γούδας Μ, Κασόλας Α, Μπουμπόύλη- Φραγκογιάννη Αφροδίτη, Σαλοδημήτρης Π, Καραμάνης Θ,  Γεροκωστόπουλος Κ,  Λιάπης Ν.
3)      Απουσιάζαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Λίτου- Σάλλιαρη, Σερεπίσου Χριστίνα, Καραγιάννης Δ, Μωραΐτης Ν.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2

 

Στην διαύγεια με ΑΔΑ : ΨΓΥΠΩ6Ζ-2ΩΨ  έχουμε  ,  Από το  πρακτικό της 12ης /2021 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας   . Αριθμός απόφασης 111/121 

( Ακολουθεί απόσπασμα από την απόφαση)

ΘΕΜΑ: Λήψη Απόφασης για την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης της αριθ πρωτ 4371/25-04-2018 σύμβασης υπηρεσίας << Αποκομιδή απορριμμάτων και πλύση κάδων Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας>>.  Αναμόρφωση προϋπολογισμού.

Στη Βόνιτσα  , σήμερα την 13η Απριλίου 2021 συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή  .Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής κ Αποστολάκης μεταξύ των άλλων είπε.

"Προκηρύχτηκε   ανοιχτός διεθνής  διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας: "Αποκομιδή απορριμμάτων και πλύση κάδων Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας"  και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης η πλέον συμφέρουσα από Οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής σε ευρώ, εκτιμώμενης συνολικής  αξίας 1.040.056,08 ευρώ ( με ΦΠΑ 24 τοις εκατό) χωρίς δικαίωμα προαίρεσης και 1.386.741,60 ευρώ (με ΦΠΑ24 τοις εκατό) με δικαίωμα προαίρεσης. 

Κατόπιν ελέγχου και έγκρισης φακέλου του διαγωνισμού και δυνάμει της με αριθμό 77/2018 Πράξης του Ζ΄ Κλιμακίου τουν Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπεγράφη στις 25-04-2018 η σύμβαση με την ανάδοχο κοινοπραξία χχχχχχχχχχχχχχχποσού 1.019.255,08 ευρώ (με ΦΠΑ 24 τοις εκατό) και διάρκειας ισχύος τριών (3) ετών . ήτοι από 25-04-2018 έως 24-04-2021,  με μονομερές δικαίωμα της αναθέτουσας αρχής να την παρατείνει χρονικά κατά ένα (1) ακόμη έτος, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις και για τη παροχή των ίδιων υπηρεσιών( δικαίωμα προαίρεσης).

κλπ

Ο Δήμαρχος πρότεινε, την ενεργοποίηση από τον Δήμο του δικαιώματος προαίρεσης, καθώς συμβάλλει στην εξυπηρέτηση τόσο των δημοτικών αναγκών όσο και του δημοσίου συμφέροντος.

Σχόλιο. Με λίγα λόγια πρότεινε την παράταση της σύμβασης για ένα χρόνο ακόμη με τους ίδιους όρους. 

Παρακαλώ προσέξτε.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος είπε:

"Τέλος στον προϋπολογισμό του Δήμου μας τρέχοντος έτους 2021 δεν έχει προβλεφθεί πίστωση για την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης της με αριθ πρωτ 4371/25-04-2018 σύμβασης υπηρεσίας μεταξύ του Δήμου  Ακτίου- Βόνιτσας  και της Κοινοπραξίας χχχχχχχ  , και πρέπει να προβούμε στην κατάλληλη αναμόρφωση του προϋπολογισμού".

 Κλπ

Μίλησαν κατόπιν  τα μέλη της  Οικονομικής  Επιτροπής και ακολούθησε ψηφοφορία.

1)      Υπέρ της πρότασης του Δημάρχου ψήφισαν τα μέλη Βίτσας Δ, Καλαντζής Α, Τσακάλης  Κ, Πάντας Κ .
2)      Κατά της πρότασης του Δημάρχου ψήφισαν τα μέλη Κασόλας και Μασούρας.                                                                                                              

ΣΧΟΛΙΟ.

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό.  Δεν είχαν προβλέψει πίστωση για την αποκομιδή των απορριμμάτων.  Δεν μπορούσαν να συντάξουν προϋπολογισμό;  Αν συνέβαινε αυτό (κατά τη γνώμη μου πολύ πιθανό γιατί δεν έχουν το πολιτικό ανάστημα να εισπράξουν ως οφείλουν από τους μεγαλοοφειλέτες) τότε  ο Δήμος κινδυνεύει με Οικονομική  κατάρρευση.  Για το Οικονομικό σκέλος της υπόθεσης θα επανέλθουμε. 

Απλά υπενθυμίζω ότι πρόκειται για δαπάνες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Με απλά λόγια οι τζαμπατζήδες  με την πολιτική ανοχή της Δημοτικής Αρχής  απολαμβάνουν υπηρεσίας εις βάρος των συνεπών στις Οικονομικές υποχρεώσεις τους.   Και λένε  πολύ πιθανόν εις υγείαν των κοροϊδιών.  Κάποιοι εξ αυτών λένε δημοσίως, εμείς ξέρουμε να κάνουμε τις δουλειές μας.  Καταλάβατε κύριοι της Δημοτικής Αρχής .  Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   3

Την Τρίτη 13 Απριλίου 2021  το απόγευμα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο .  Ανάμεσα στα άλλα θέματα ήταν και το παραπάνω της Οικονομικής Επιτροπής.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ  τη πρόταση  της Δημοτικής Αρχής. 

( Δεν έχω την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του ΔΣ. Βασίζουμε σε ασφαλή ενημέρωση).

Αγαπητοί  Αναγνώστες.

1)      Ουδέποτε στο Δήμο μας έγινε ανακύκλωση. Συνεπώς ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης εξαπάτησε  πολιτικά πρώτα τους Δημοτικούς Συμβούλους και μετά τους Δημότες.
2)      Από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω και αφορούν τη περιοχή Παλαίρου, Πογωνιάς- Στενού θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει η καθαριότητα σε δημόσιους χώρους ( δεν ευθύνεται η εταιρεία). Άρα ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης εξαπάτησε πολιτικά  τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Δημότες λέγοντας ότι το προσωπικό που θα αποδεσμευτεί από την αποκομιδή θα διατεθεί για τη καθαριότητα δημοσίων χώρων.
3)      Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες είναι από το λεγόμενο πάρκο της Παλαίρου. Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε και Πρόεδρε της Ποιότητας Ζωής κ Πάντα , Αντιδήμαρχε κ Βίτσα , Αντιδήμαρχε κ Τσακάλη και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας είστε περήφανοι για την αθλιότητα αυτή  που ονομάζεται πάρκο; 
4)      Βέβαια παρόμοιες φωτογραφίες υπάρχουν σε πολλά σημεία του Δήμου. Για παράδειγμα στους λόφους πριν τη Κατούνα, στο Μοναστηράκι, στη Πλαγιά τουλάχιστον υπήρχαν.
5)      Η σύμβαση με την εταιρεία λήγει στις 24 Απριλίου 2021. Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης όφειλε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν να ενημερώσει το  ΔΣ για τα αποτελέσματα της πολιτικής του να δώσει την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτες. Βέβαια το ίδιο όφειλε να κάνει στη ετήσια ανοιχτή ειδική συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα απολογισμός του έργου του ΔΣ και λογοδοσία του Δημάρχου. Η συνεδρίαση αυτή ουδέποτε έγινε.
 Τι έκανε αντί των παραπάνω; Δέκα ημέρες πριν τη λήξη της σύμβασης θέτει θέμα παράτασης της σύμβασης για ένα χρόνο ακόμη.  Με λίγα λόγια επικαλούμενος το πρόβλημα της δημόσιας υγείας που τυχόν θα δημιουργηθεί πήγε να υφαρπάξει τη δημοτικών συμβούλων.  Χαιρετίζω τη στάση των Δημοτικών Συμβούλων  που καταψήφισαν την πρόταση του Δημάρχου κ Αποστολάκη.
6)     Δεν μπορώ να κρίνω αν η εταιρεία ανταποκρίθηκε πλήρως και ικανοποιητικά στις συμβατικές της υποχρεώσεις.
 Είμαι κάθετα αντίθετος στη παραχώρηση βασικών υποχρεώσεων του Δήμου σε ιδιώτες. Πολύ περισσότερο σε αυτές που είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Ερωτώ το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους με ποιο τρόπο τη τριετία που πέρασε  έκαναν τον έλεγχο στην εταιρεία και ποια αποτελέσματα;

 

Αγαπητοί Συνδημότες

Την οικονομική πλευρά του θέματος θα σας παρουσιάσω σε άλλη δημοσίευση. Κάντε υπομονή.  Τότε θα μάθετε πολλά για διάφορα θέματα.

Το τι θα γίνει μετά την 24η Απριλίου 2021 δεν γνωρίζω.

Την αποκλειστική ευθύνη  έχει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Αναπληρωτή Δήμαρχε κ Βίτσα και εσύ με τους ιδιώτες;

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Το θυμάσαι;

Φίλε Τάκη η αξιοπρεπής παραίτηση από Αντιδήμαρχος και η ανεξαρτητοποίηση από τη παράταξη του Δημάρχου είναι προτιμότερη από τον διαφαινόμενο  πλήρη πολιτικό διασυρμό. 

 




 

 

 

 

 

15 σχόλια:

  1. Όλα τα έχουν δώσει στους ιδιώτες. Έχουν αποτύχει παταγωδώς στη καθημερινότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ .ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To πάρκο στη Ζαβέρδα έχει μετατραπεί σε χωματερή, χώρος που μεταφέρουν μπάζα για να κάνουν ρουσφέτια στις στάνες στους ημετέρους. Ρωτήστε το πρατήριο. Ξέρουν αυτοί εκεί τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί με το Κώστα να διαφωνώ ριζικά στα πολιτικά, αλλά για το σημερινό θέμα έχει δίκιο. Αυτή είναι η πραγματικότητα που περιγράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΙΦΗΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αντιδήμαρχος και ξενοδόχος πρωτοστάτησε να έρθουν τα σκουπίδια από τη Λευκάδα άρα και από το ξενοδοχείο του στη Ζαβέρδα. Οι ξενοδόχοι της Ζαβέρδας τι κάνουν; Δεν βλέπουν που οδηγείται ο τόπος μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Βιτσας στο παιχνίδι είναι Κώστα δε τα ψηφίζει όλα έτσι τζάμπα . Ακόμα δε καταλάβες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Παντας θα Τα ενώσει με τον Καρυ τα ενοικιαζόμενα από κάθισμα μέχρι Απολπαινα Γιαυτο θέλουν τόσο να δώσουν την αποκομιδή .ξυπνάτε επιτέλους εσείς του 50ευρω της μιας μέρας Δογκαναιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πείτε αλήθεια.Διαβάσατε ολόκληρο αυτό το άρθρο η με το που είδατε τον δάσκαλο εναντίον Κάρη γράψατε αμέσως σχόλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βιτσα υποχειριο του καρυ καταντησες ωρεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 20 ΧΡΟΝΑΚΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντί ο ξενοδόχος Αντιδήμαρχος να τραμπουκίζει μέσα στο ΔΣ, να κοιτάξει ,να καθαρίσει ο Δήμος. Βρώμα παντού και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέσα σε αυτό το χαμό της βρωμιάς, ο αυθεντικός καρχαρίας κατατρώει το δημόσιο χρήμα δια της μεθόδου χιλιάρικο-χιλιάρικο. Οι δύο δάσκαλοι και ο δικηγόρος κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοκίνητα του Δήμου, καύσιμα που πληρώνουν οι Δημότες, Υπάλληλοι που πληρώνουν οι Δημότες στην υπηρεσία των ρουσφετιών και της ψηφοθηρίας. Τι λέει για αυτά ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τσακάλης; Ποιες εντολές πορείας των αυτοκινήτων υπογράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος αντιδήμαρχος την Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα έκανε επίθεση στους αστυνομικούς βρίζοντας τους οι οποίοι βρέθηκαν στην Πάλαιρο στο χώρο του παλιού Δημοτικού μετά τις καταγγελίες κατοίκων ότι στο χώρο αυτόν μαζεύονται τουλάχιστον 50 άτομα πολύ νεαρης ηλικίας και δεν αφήνουν τον κόσμο να κοιμηθεί πολλά συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή της παλαίρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο