Σάββατο 24 Απριλίου 2021

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΊΚΟΣ: Κύριε Λευτέρη Κατσαούνη Χθες ξεπεράσατε και τον χειρότερο εαυτό σας. Ήσασταν χειρότερος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 
Κύριε Λευτέρη Κατσαούνη

  • Χθες ξεπεράσατε και τον χειρότερο εαυτό σας .
  •  

  • Ήσασταν  χειρότερος  πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου   σε ολόκληρη την Ελλάδα .


    Με τους τραμπουκισμούς σου εναντίων μου  σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην με αφήσεις να τοποθετηθώ, χωρίς να βρίσω ή να προσβάλω   κανένα, υπήρξες ένα κακέκτυπο  Ζαγοριανάκου, που ασφαλώς  δεν σου έκανα το χατίρι για να με  φιμώσεις.

Επανέλαβες με γελοίο τρόπο πως θα μου αφαιρούσες τον λόγο  εκθέτοντας και προσβάλλοντας την ίδια σου την οικογένεια, με την οποία με έδεναν μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας, γιατί έτσι σου ζήτησαν τα αφεντικά σου, τα οποία σε ξεπέρασαν σε πολιτικό αμοραλισμό.



Γιατί ρε θρασύδειλε και ανάξιε ως Πρόεδρε, δεν τόλμησες να μου αφαιρέσεις τον λόγο ;;;;;;

Τόλμα στο μέλλον ;;;;;

Με ποιο δικαίωμα ρε νανάκι της πολιτικής, θα μου στερήσεις το Συνταγματικά Κατοχυρωμένα δικαίωμα μου στην ελεύθερη έκφραση   της γνώμης μου και των πολίτικων μου θέσεων ;;;;;;

Ξεχνάς  όμως ,πως όταν θα τελειώσει σύντομα η περίοδος COVID και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα, πως αν  θα τολμήσεις  μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία έφτιαξα εγώ  μαζί με τους Συνεργάτες μου, όπως και ολόκληρο το Δημαρχείο, να επαναλάβεις τα ίδια καραγκιοζλίκια, τότε οι τόνοι θα ανέβουν στην νιοστή  και  τσιμπήσεις κανένα να έμφραγμα με ανακοπή  και δαγκώσει την γλώσσα σου, εγώ δεν θα έχω καμία ευθύνη, γιατί για δύο χρόνια σχεδόν δεν έχετε απινιδωτή στην αίθουσα, όπως και στο Δημαρχείο, ενώ τώρα πλέον υποχρεούστε από τον νόμο, να έχετε και στους δύο χώρους, αλλά εσείς είστε γεννημένοι για τα "μεγάλα" και αδιαφορείτε πλήρως για τις ανθρώπινες ζωές .!!!

Εγώ δεν έχω κανέναν παράγοντα κινδύνου και η καρδιά μου αντέχει στην όποια πρέσα, αφού οι γονείς μου πέθαναν στα 85 και ο παππούς μου στα 105 και η ολική μου χοληστερίνη είναι μόλις 165 χωρίς να παίρνω φάρμακο για την χοληστερίνη, λόγω καλών γονιδίων.!!!

Αν θέλει να πάμε έτσι, τότε θα πρέπει να είναι έτοιμος, να παίξει την ζωή του κορώνα γράμματα.

Τον Στάικο δεν μπορείς να τον φιμώσεις.!!!

Αν δεν το έχεις καταλάβει από μόνος σου, που το μόνο που θα  καταφέρεις πέραν του αυτό του  εξευτελισμού σου, θα είναι να φας  και το κεφάλι σου.!!!!

Και αν διανοηθείς να το επαναλάβεις, χωρίς να επιδεικνύεις τον προσήκοντα προς το πρόσωπο μου σεβασμό, ως εκ της θέσεως σου, τότε θα σου κάνω τέτοιο ρεζίλεμα, που δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις στην αγορά, από την ξευτίλα, πράγμα το οποίο ασφαλώς δεν επιθυμώ, γιατί σέβομαι την οικογένεια σου, την οποία εσύ όμως με τέτοιες τραμπουκικές συμπεριφορές δεν την σέβεσαι και αμαυρώνεις την όποια σου πορεία στην Αυτοδιοίκηση.

Το καλό που σου θέλω σύνελθε και μην διανοηθείς να επαναλάβεις τις ίδιες ασχήμιες.

Και τώρα για δώρο θα σου χαρίσω 43 εικόνες με τα χάλια του Αστακού Σάββατο του Λαζάρου και επιλεκτικά μία μπροστά από την Εκκλησία του Βασιλόπουλου και μία μπροστά από το Φαρμακείο του κυρίου Πανταζή στο Καραϊσκάκη, για να δεις τα χάλια σας σε ολόκληρο τον Δήμο και να μην λένε κάτι ζαγαράκια, ότι από τους 200 κάδους του Αστακού επέλεξα έναν.

Οι υπόλοιποι απλά  που δεν χωράνε σε μια ανάρτηση ,στα ίδια χάλια είναι.!!!!!

Εάν διαθέτεις ίχνος αξιοπρέπειας και λεβεντιάς, υπάρχει μια καθαρτήρια λέξη και δεν είναι άλλη από την ειλικρινή:

Συγνώμη.!!!!!!!

Την περιμένω δίχως τίποτα άλλο .!!!

Αστακός 24/4/2021
Dr.Παναγιώτης Στάικος

 









34 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τετοια κειμενα δεν εχουν θεση
    λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως φιλε Παναγιώτη αλλού σε γύρευα ...
    αλλά σε βρίσκω ανάμεσα στους κάδους. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πολιτικός νάνος από σπόντα εκλέχτηκε
    Αφήστε τον να απολαύσει την τελευταία του φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαραδεκτος για άλλη μια φορά.πάει αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκουπίδια στον Δήμο και στον Αστακό; Μα που τα είδατε; Πανηγυρίζουν οι πανηγυρτζίδες ότι ο Αστακός είναι καθαρός. Τι να πει κανείς. Αυτή είναι η αισθητική τους. Απορώ όμως με μερικούς επίδοξους υποψηφίους που τους ενοχλεί η εικόνα του Δημαρχείου αλλά για τα σκουπίδια ούτε μια ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απαράδεκτη επίθεση και ντροπή που δημοσιεύονται τέτοια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ντροπή σου έχεις ξεπεράσει κάθε όριο γιατρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Σκάσε" στον πρόεδρο του ΔΣ την ωρα επίσημης συνεδρίασης; Κ. ΣΤΑΙΚΟ μαλλον βρίσκεις κ τα κάνεις. Άλλος θα σε είχε στείλει στο εισαγγελέα. Κ βγαίνεις κι από πάνω αναρτώντας κι άλλες βρισιές. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή για το Στάικο εκφράζετε όλοι. Ντροπή για τα σκουπίδια αισθάνεται η δημοτική αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καψο λευτερη μετα τον γαλουνη τα βαλε μαζι σου και ο Σταικος.αυτες ο εκφρασεις ομως δεν ειναι για πολιτισμενους ανθρωπους.ντροπη σε γαλουνη και σταικο τα επιθετα τους με ΜΙΚΡΑ γραμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7 39 το ανεκδοτο με τον πολιτικο νανο το ξερεις; που εχει κατι ναααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για μια πολιτική διαφωνία και για να αναδειχθεί ένα όντως κενό, αυτό της έλλειψης απινιδωτή, των δημοτικών αρχών δεν έχει σημασία αν χαθεί ένας άνθρωπος; Είναι αυτό πολιτική και ανθρώπινη προσέγγιση; Αλλά όλα αυτά γίνονται γιατί ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα που θεωρούν κεκτημένο να παίζει ρόλο η γνώμη τους. Για όλες τις παρατάξεις ισχύει αυτό. Ο λαός όμως αν θέλει έχει τη δύναμη να τα αλλάξει όλα αυτά. Τη βούληση όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλυτερα πολιτικοσ νανοσ παρα πολιτικοσ καραγκιοζησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ντροπή , ντροπή ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπιτ πατωμα ο τυποσ ειναι και γιατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 0 κ' 0 ίσον με το μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ .ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ .ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ Σ ΚΟΨΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΤΣ ΚΑΤ.ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΥΝΕΦΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΝΑΝΟΣ ΤΟ ΧΑΣΕ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΠΑΕΙ ΛΑΛΣΕΙ ΑΥΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. Δείχνει άραγε αυτό "πολιτικό πολιτισμό";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΙΚ. ΚΑΙ ΓΑΛ. ΣΤΟ ΔΉΜΟ
      ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΈΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ
      Η 2η ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΗ.

      Διαγραφή
    2. δέν τολμάνε να σμίξουν και να συνεργαστούν αυτοί οι 2.



      Διαγραφή
  21. Φίλε Παναγιώτη, αν ο λόγος σου στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε το ήθος και το ύφος του γραπτού σου έπραξε άριστα ο Πρόεδρος που σου τον αφαίρεσε και κάκιστα που περιορίστηκε μόνο σε αυτό. Λυπάμαι γιατί είσαι άνθρωπος που ως Δήμαρχος πρόσφερες στον Αστακό και είναι αυτό που τώρα καταστρέφεις με τις ακραίες συμπεριφορές που σε αδικούν. Για ξανασκέψουτο. Όπως και το πόσο σημαντικό είναι να ξέρει όποιος ασχολείται με τα κοινά πότε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο και μόνο.
      ΜΕ ΉΤΤΕΣ
      ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ
      ΑΛΛΆΖΕΙ
      Ή ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ
      ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  22. Να τον δοξάζεται που κάποτε πέρασε αυτός ο άνθρωπος δήμαρχος ότι έχετε από αυτόν το έχετε. Ντροπή σε εσάς που δεν ξέρετε να εκτιμάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σταικο είσαι θεός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΈΜΕ ΓΙΑΤΊ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΈΛΑΒΕ ΠΟΣΟΣΤΌ 76 ΤΑ ΕΚΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε κάτι φίλους που κονόμησα τελευταία .!
    Τι αγάπη και τι εκτίμηση έτρεφαν για εμένα και για το έργο μου και ξαφνικά τους απογοήτευσα .!!!!
    Θα μάθει ο κύριος Κατσαούνης πως στα 5 λεπτά που έχω από τον κανονισμό για να τοποθετηθώ ,δεν έχει κανένα δικαίωμα να με διακόψει ,εκτός και με κάποια φράση μου έχω βρίσει ή προσβάλει την προσωπικότητα κάποιου μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου .
    Αυτά είναι πράγματα κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα .
    Ασφαλώς δεν θα πάρω την άδεια ή την προέγκριση από τον κάθε Κατσαούνη ,που δεν σέβεται την θέση του ,για το ποια θα είναι η τοποθέτηση μου .
    Αν θέλει ας τολμήσει να με διακόψει στο 5 λεπτό μου ,γιατί από αυτόν δεν θέλω χάρη να μου δώσει ούτε ένα δευτερόλεπτο πάρα πάνω .
    Θα τελειώνω πάντα μέσα στο χρόνο μου και η δίκοπη μου με φασιστικό τσαμπουκά ,θα έχει ως επακόλουθο την πλήρη διαπόμπευση του .
    Ιδού η Ρόδος ,ιδού και το πήδημα κυρ Λευτεράκη .
    Αφού δεν σου μάθανε εκείνοι που έπρεπε τι σημαίνει σεβασμός στην προσωπικότητα και του τελευταίου πολίτη ,θα στο μάθω εγώ με τρόπο ,που μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου ,δεν θα το έχεις ξεχάσει ποτέ .!!!
    Παναγιώτης Σταικος που θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου στην διαφωνία σου μαζί μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαμηλό επίπεδο δημοτικού συμβουλίου πρόεδρος για κλαματα...αντιπολίτευση για τα θηρία και η δημοτική αρχή κάθεται και αγναντεύει....ο κάθε δημοτικος σύμβουλος έχει και τον σύμβουλο του....αλλού δεν γίνονται αυτά αφήνεται τον καθένα να κάνει άνω κάτω το συμβούλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κυριε Σταικε οι δημοτικοι σου συμβουλοι που ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είχαν πάει βολτουλα χαχαχαχαχατον αφήσαμε μόνο του τον άνθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαράδεκτη τοποθέτηση από τον κ.Σταικο..Μιας και γιατρός να επικαλεστεί το πρόβλημα καρδιάς του προέδρου του ΔΣ και να εύχεται ότι εύχεται... Επειδή παρακολούθησα το Δ.Συμβουλιο...Δεν είναι όπως τα λέτε κ.Σταικο...Υπαρχει μια σειρά συζήτησης και αν δεν την τηρήσετε μόνο μπαχαλο θα δημιουργηθεί...Α και κάτι άλλο οι γονείς του Λευτέρη Κατσαούνη έφτασαν αισίως τα 100χρονια...σε ξεπερνάει σε αυτό... Και διευκρινίζω δεν ψήφισα ούτε τον συνδυασμό τον δικό σας ούτε του Δημάρχου... παρά την πολιτική μου διαφωνία με την παράταξη του Δημάρχου.. εγώ αυτό που καταλαβαίνω ότι έχουμε να κάνουμε με έντιμο άνθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο