Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο που λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν υπήρχε, της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Απριλίου.


      Λόγω της διακοπής της σύνδεσης του internet στον υπολογιστή που έκανε την ζωντανή μετάδοση, του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 23 Απριλίου, χάθηκε ένα πολύ μικρό ολιγόλεπτο κομμάτι το οποίο και αναρτούμε. Το Δημοτικό Συμβούλιο καταγράφεται για τέτοιες περιπτώσεις και από δεύτερο υπολογιστή στο Δημαρχείο.

Δείτε το

 

 

5 σχόλια:

  1. Μόνο κ μόνο να λένε ότι έχει πρόεδρο το χωριο...
    Δεν έχει ιδέα για τίποτα
    Γλάστρα απλά...
    Προσέξτε την επόμενη ποιον θα εκλέξτε εκεί στο μυτικα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7 37 τρεχει και ενδιαφερεται για το χωριο πολυ περισσοτερο απο οσο το μυαλοσ ου νομιζει .ρωτα λιγο στο μυτικα τι εκτιμηση του χει ο κοσμοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 7.37. Ο πρόεδρος μπορεί, όπως λες, να τρέχει και να ενδιαφέρεται για το χωριό, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ γιατί πράγμα ψήφιζε. Είπε, ότι συντάσσεται με την απόφαση του Δημάρχου (εισήγηση προφανώς εννοούσε) και ότι αν οι κατασκευές είναι όντως παράνομες είναι αρνητική. Μα, αγαπητέ μου πρόεδρε, επειδή ακριβώς ήταν παράνομες ζητήθηκε η νομιμοποίησή τους, όπως προβλέπει ο νόμος. Άλλη φορά να προσέχεις τι ακριβώς σου ζητάνε να ψηφίσεις και πάντοτε να έχεις πάρει απόφαση και εξουσιοδότηση από το Συμβούλιό σου για την ψήφο που δώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας λέτε και ποιοί απουσιάζουν να βλέπουμε ποιός ενδιαφέρεται και ποιός όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ομιλία του Γεωργουλα γιατί δεν την ανεβάσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο