Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ο Γιάννης Λύτρας στον Antenna Star για τον οδικό άξονα «Πλατυγιάλι - Ιόνια Οδός - Καρπενήσι» (Ηχητικό)


     Οι θέσεις του Γιάννη Λύτρα, σε συνέντευξη στο Antenna Star για το λιμάνι στο Πλατυγιάλι και τις προοπτικές ανάπτυξής του. 

Τον οδικό άξονα «Πλατυγιάλι - Ιόνια Οδός - Καρπενήσι» ένα σημαντικό έργο για την περιοχή, με τις αστοχίες που υπάρχουν διαχρονικά μέχρι και σήμερα.

Δείτε το βίντεο:

 

22 σχόλια:

  1. για την ΠΟΑΥ σιγή ιχθύος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ Αντιπεριφερειάρχα έχω μια απορία :
    - Με τόσες δεκαετίες δημοκρατικής διακυβέρνησης και διακυβέρνησης διαφόρων αυτοδιοικήσεων από Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
    ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί τι ακριβώς κάνει και τι ακριβώς θέλουμε ως τοπική κοινωνία για το περίφημο αυτό λιμάνι στο Πλατυγιάλι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δική μου απορία είναι άλλη
    Γιατί δέν μιλάνε οι συντροφοι του ιδιου πολιτικου Κόμματος ΚΙΛΑΛ/ΠΑΣΟΚ
    Γαλούνης με τον Λύτρα για πολοστή φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει μια μελέτη ας την πούμε οικονομοτεχνική μελέτη
    που να λέει ανάμεσα στα στα υπάρχοντα λιμάνια Πατρών και Ηγουμενίτσας
    τι μπορεί να οφέλήσει την οικονομία μας η μορφή λειτουργίας του λιμανιού στο Πλατυγιάλι.
    Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διαφωνία αυτή είναι για το μοιρασμα της εξουσίας,ή
    είναι άραγε για άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν πολύ θράσος δεν έχει ο εν λόγω κύριος να μιλάει για κακοτεχνίες ,όταν για το έργο στο οποίο μιλάει ήταν ανευθυνο-υπεύθυνος αντιπεριφερειάρχης έργων .
    Εσύ που στην ζωή σου κύριε Λύτρα δεν ξεκίνησες μια ημέρα για το μεροκάματο ,αλλά κόλλαγες κομματικά ένσημα ,δεν δικαιούσαι πλέον να μιλάς για τα δημόσια έργα .
    Κάτι τέτοιοι σαν και σένα αμιγώς κρατικοδίαιτοι φέρατε το ΠΑΣΟΚ στο 4%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ψάχνεις να βρεις κε Λύτρα . Σαράντα χρόνια με Γαλούνη και Λύτρα ο τόπος δεν εξελίχθηκε κανονικά.
    Η νομή της εξουσίας σας ηταν το ζητούμενο σας και δεν ήταν η κοινωνική πρόοδος του τόπου.
    Πηγαίνετε στα Σπίτια σας να ηρεμήσουμε και μεις κι Εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τοσα χρονια για την αλυζια τι εχεις κανει?ενα πραγμα που εκανες πεσμας κ ησουν σε τοσες θεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήμαρτον πια!!!! Ο άνθρωπος βγήκε να μιλήσει και είπε εννοείτε αυτά που έπρεπε να πουν. Ποιο πολιτικο προσωπο έχει βγει και έχει κατηγορήσει όλα αυτά που (δεν) έκανε ποτε;;;;μην είμαστε τόσοι κακόβουλο όλοι μας. Καλη σας μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν κ.κ. Γαλούνη, Λυτρα δέν φώναζε δημοκρατικά ο απλός κόσμος της Αλυζίας
    δέν θα γινόταν κατά την γνώμη μου το νέο σχολικό κτίριο στο Μύτικα/Αλυζίας
    είχε παγώσει το όλο θεμα του νέου κτιριου στην πολιτικη σας αδιαφορία.
    απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνιας της Αλυζίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΣΘΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΟΙΥ. ΑΠΛΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΣΑΣ . ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΤΕ ΛΥΤΡΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΛΟΞΥΘΙΑ ΜΑΡΑΘΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ Η ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΜΗΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΜΕΙΝΗ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΙ ΓΥΦΤΑΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΙΔΕΡΑ ΧΑΛΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ . Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ . ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ . ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ . Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΤΟ 2025 ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΦΙΞΟΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΛΤΥΓΙΑΛΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ . Η ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ . ΠΙΚΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΑΙΟΙ . ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΦΚΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΛΥΤΡΑ . ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιφερειάρχης δεν ήταν ο λύτρα; Τι έκανε για τους δρόμους του ξηρομερου 9 χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και τέλος κ.κ. Γαλούνη και Λύτρα και δήθεν εκφραστές του τοπικού Σοσιαλισμού
    Η απουσία σας από την δημοκρατική διαμαρτυρία για την ΠΟΑΥ
    δειχνει την πολιτική σας κουλτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγαλώσατε τώρα βλέπεις και αλλάξατε Τάξη.κονομήσατε δηλδή.
    Είναι γλυκιά η Εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι αποφάσιζε ο πρώην Περιφερειάρχης Πατρινός Κατσιφάρας ,πρώτα η Πάτρα κ ο Πύργος , ευτυχώς βγήκε ο Αιτωλ/μας Νεκτάριος Φαρμάκης κ κάτι γίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν δικαιουσθε βα ομιλειτε κ.Λυτρα. Ολα αυτα τα χρονια καταδικασατε τον δυτικο αξονα του Νομου .Κανεις σας δεν ενδιαφερθηκε για το αυτονοητο την απομακρυνση των ιχθυοξσλλιεργιων απο τα παραλια. Το μονο κομνατι πιυ επρεπε να ειναι προ πολλων ετων αναβαθμισμενο αξιοποιημενο και προσβασιμο σε ευλογο χρονικο διαστημα. Οι πολυποθιτες παρακαμψεις των χωριων καρκινοβατουν χρονια και χρονια. Κανετε πλεον στην ακρη και αφηστε να δουλεψουν οι ανθρωποι που εχουν οραμα για τον τοπο χωρις προπαντων κλουβια να ξατακλυζουν την παραλια μας. Εσεις αρκετα ενσημα πολιτικα βαλατε γιατι εργατικα ουτε 1 . Φ Υ Γ Ε Τ Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και κάτι άλλο κύριοι του Σοσιαλιστικού μετασχηματισμού
    με τρόπο αντιδημοκρατικό πήρατε την Έδρα της Αλυζίας και την πήγατε εκεί που εσείς θέλατε και σας βόλευε αδιαφορώντας για την Ενότητα της τοπικής μας κοινωνίας
    ως λαϊκιστές του άκρατου τοπικισμό.
    Έτσι κε Λύτρα και με Γαλούνη αντιλαμβάνεστε τον Κοινωνικό Σοσιαλισμό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δύο γάιδαροι τσακωνονταν σε ξένο αχυρώνα. Το πλατυγιαλι είναι ιδιωτικό κ ότι γουστάρουν κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΥ 4:15 ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο 4.15 ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ / ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ Η ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥς ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ? ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχουν δικαιωμα ολοι να εχουν γνωμη και να την λενε ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ανεξαρτητα εαν ειναι καλοπροερετη η κακοπροερετη.Η αγνοια ομως οταν μαληστα εκφερεται ως αυθεντια και κριβετε πισω απο την ανονημια μονον αρνητικα συνησφερει ,για αυτο κυριοι ανωνημοι εισαγγελεις μηπως μηπως λεω εχετε και εσεις μεριδιο ευθυνης για την κατασταση που βρισκετε ο τοπος σας??Ξερω για παραδειγμα οτι ο Λυτρας για ολες τις ιχθυοκαλιεργειες που ειναι στο παραλιακο μετωπο απο Αστακο μεχρι Παλαιρο ψηφισε παντα εναντια στο νομαρχιακο συμβουλιο παλιοτερα καθως και τωρα στο Περιφερειακο.Το αναφερω σαν παραδειγμα ο στοχος μου δεν ειναι τη εκανε ο Λυτρας μου ειναι παντελως αδιαφορο, αλλα αυτοι που κρινουν ανεξοδα,υπαρχει μια συνεντευξη εχει κανεις δυο επιλογες η μια να την κρινει σαν αναξια λογου και να αδιαφορησει και η αλλη εστω και ανωνυμα να τη σχολιασει θετικα η αρνητικα αλλα με γνωση και επιχειρηματα και εαν ο σχολιαστης δεν εχει προταση εστω να την αποδομηση,η βρισια ομως,η ανεξοδη και ανωνυμη καταγγελια πως χαρακτηριζετε?δεν ειναι οπηστοδρομηση?ειναι προοδος?και οσοι δεν τους ενδιαφερει τη λεει κανεις αλλα πως θα αφωρισουν το προσωπο μου θυμηζει τους αφωρισμους κατα την περιοδο της τουρκοκρατιας που ειναι γνωστο πως και γιατι γινονταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα λέμε και τι γίνεται, για τις ιχθιοκαλλιέργειες. Αυτό έχει σημασία.
      τι να το κανουμε το χθες και προχθές.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο