Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Με 3.925,18 ευρώ χρηματοδοτεί το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου το βιβλίο "ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ"


 Το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ χρηματοδοτεί την έκδοση του βιβλίου του κ. Αλέξανδρου Σάββα "ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ".

Στη συνεδρίαση της 5ης Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Κατάστημα στον Αστακό, σε τακτική Διά Περιφοράς Συνεδρίαση με παρόντες τους κ. Πολύζο Βασίλη, κ. Μακρή Σωτήριο, κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο, κα Χαρδαλιά Μαρία, κα Ταμπάκη Γεωργία, κ. Μπαρμπαρούση Νέστορα και απούσα την κα Ταπραντζή-Πέττα Χριστίνα, εισηγήθηκε να αναλάβει το Νομικό μας Πρόσωπο την διαδικασία και το κόστος έκδοσης του βιβλίου, και να εκδοθεί σε 700 αντίτυπα, ενώ ο συγγραφέας με έγγραφη δήλωση του προς το Νομικό Πρόσωπο εκχωρεί τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου με τον όρο να παραχωρηθούν στον ίδιο 100 αντίτυπα του βιβλίου.

Αποφασίζει κατά πλειοψηφία με μειοψηφούντα την κα Ταμπάκη Γεωργία τα εξής:



Α. Α ν α λ α μ β ά ν ε ι το Νομικό Πρόσωπο την διαδικασία και το κόστος έκδοσης του βιβλίου με τον τίτλο «Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου» του κ. Αλέξανδρου Σάββα και α π ο δ ε χ ε τ α ι την έγγραφη δήλωση του συγγραφέα με την οποία εκχωρεί τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου μ ε  τ ο ν  ό ρ ο να παραχωρηθούν στον ίδιο εκατό (100) αντίτυπα του βιβλίου.
Β. Εξειδικεύει την πίστωση ποσού 3.925,18€ στον Κ.Α. Εξόδων 60-6615 με τίτλο «Εκτυπώσεις, εκδόσεις, βιβλιοδετήσεις» για την «Έκδοση βιβλίου με τίτλο ‘Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου’», επτακοσίων (700) αντιτύπων προκειμένου στη συνέχεια ο Πρόεδρος να δεσμεύσει την αντίστοιχη πίστωση σε βάρος του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2021.
Γ. Η ως άνω Προμήθεια που θα απαιτηθεί για την έκδοση αντιτύπων του εν λόγω Βιβλίου, θα διενεργηθεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, με την έκδοση σχετικής απόφασης Προέδρου.

Δείτε ολόκληρη την απόφαση:





20 σχόλια:

  1. μπραβο καλη πρωτοβουλια για τα χωρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο καλη πουαναμενονται εκρήξειςσε λίγο καιρό

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. 700 ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ .ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΊΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιμα κοντά είναι τα Γιάννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας το εκτιμήσουν κάποιοι αυτό. Μπράβο Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαθαίνω από αξιόπιστη πηγή ότι ο Γαλούνης φτιάχνει ψηφοδέλτιο με πολλά νέα πρόσωπα που θα σαρώσει στις εκλογές το φθινόπωρο του 2023.Εσείς συνεχίστε να ζείτε με το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαίου του 2019 και θα φάτε καλά αυτή την φορά. Τα πρόσωπα που προσέγγισε ο Γαλούνης και έδωσαν χέρια είναι ένα και ένα.Αυτό να το θυμάστε τριανταφυλλάκια. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγαλε κανενα βιβλιο βασιλη γιατι στης επομενες δεν θα βγεις ουτε προεδρος τοπικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 21 αν ο γαλουνησ ειναι υποψηφιοσ το 2023 να παει να αναψει λαμπαδα ο τριανταφυλλακησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οποιοσ εδωσε χερια για το 2023 με το γαλουνη,,,,,,,,,,,,,,,,,σταματηστε τα ανεκδοτα ωρε λεβεντεσ . εδω δεν μπορουσε να φτιαξει ψηφοδελτιο ο γαλουνησ σα δημαρχοσ.ποιοσ θα τον ακολουθησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο δήμαρχος είναι όλων των ξηρομεριτων και ότι είναι καλό το αγκαλιάζει ανεξαρτήτως τι ψήφισε ο καθένας . Αυτό είναι δημοκρατία . Γιάννη και Βασίλη προχωρήστε και αφήστε πίσω τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τις τοπικές κόντρες άνευ ουσίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι δυνατόν να βρεθεί ανθρώπος να βάλει ξανά υποψήφιοτητα με τόν Γαλουνη , τι να περιμένει κανείς από τον παραπάνω κύριο , ΤΊΠΟΤΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά μην κατέβει ο γαλουνης θα θέλατε
    Ξέρετε και δεν κλείνετε μάτι περνάει ό καιρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν δεν κανω λαθος η παραταξη του κ Πολυζου με σημαια ΟΧΙ στισ απευθειασ αναθεσεις κερδισαν τισ εκλογες κ την εμπιστοσυνη του κοσμου.Τωρα ερχεστε με μια ακομα απευθειας αναθεση να εκδοσετε το βιβλιο του εξερετικου συντοπιτη μας κ ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΒΒΑ .Ο οποιος προλογισε το συνδιασμο του κ Γαλουνη και τον στηριξε με ολες του τις δυναμεις.Μας μπερδευεται αγαπητε ΒΑΣΙΛΗ επιθυμητε την εκδοση του βιβλιου η κανεται ανοιγμα στον κ ΣΑΒΒΑ για να ερθει στην παραταξη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι για ανάθεση 3000€ θα κανει διεθνή διαγωνισμό για τα βιβλία. Να το πάρει εκδοτική από την νέα Υόρκη

      Διαγραφή
  13. Μάγκες Γαλούνη θα λέτε και θα κλαίτε που δεν τον ψηφίσατε το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τέτοια ωραία να λέτε του Γαλούνη
      Και άμα ξαναδείτε δημαρχία πάρε με τηλέφωνο στο 210 .......

      Διαγραφή
  14. Φίλε να σε ρωτήσω πες μου ένα πραγμα που έφτιαξε ο γαλουνης στο Αστακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας εσύ τι έφτιαξε ο Τριανταφυλλακης ρε φίλε... Όλο ψηφίζετε έργα κι όλα ιδια είναι.. Για πες τι έφτιαξε ο Τριανταφυλλακης???

      Διαγραφή
  15. Ωραία πολυτικη κανεται δήμαρχε στηρίζεται αυτούς που σας πολέμησαν στισ εκλογές, συνεχίστε έτσι και θα δείτε τα χάλια σας αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7 52 ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ .ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο