Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ σε καφέ-μπαρ στην περιοχή της Κατούνας.


    Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ καλείται να αποπληρώσει ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή της Κατούνας για παράβαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες, χθες Κυριακή 11/4, βεβαιώθηκε το σχετικό πρόστιμο διότι έξω από το  κατάστημα (καφέ-μπαρ), το οποίο λειτουργούσε με take away συγχρωτίζονταν πελάτες. Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ επιβλήθηκε και σε πελάτη, ο οποίος και δεν φορούσε προστατευτική μάσκα, ως όφειλε.
Σημειώνεται τέλος ότι στην περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κατεγράφησαν χθες ακόμη 12 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις καθώς και τρεις για μη χρήση μάσκας.
Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν στην περιοχή της Κατούνας αναφέρει:
«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, χθες το πρωί, διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούσε με την μέθοδο take away πελάτες, οι οποίοι παρέμειναν στο εξωτερικό του καταστήματος.
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σε έναν πελάτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας».
 
πηγή: agriniopress.gr

2 σχόλια:

  1. αν δεν πέσει πρόστιμο μυαλό δεν μπαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κάτουνα σας ενόχλησε γειά τα αλά χωριά δεν μιλάτε. Γιατί η αστυνομία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της?να κλείσουν όλα τα καφέ μπαρ. Σε όλα τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο